Lekobeba Hladilno mazilo, 50 ml

Lekobeba Hladilno mazilo, 50 ml

0 out of 5

6.34 

Lekobeba Hladilno mazilo je mazilo z olivnim oljem, vodo in glicerolom, ki je namenjeno osnovni zaščitni negi kože pod plenicami.

Prikaži košarico

Opis

Lekobeba Hladilno mazilo je mazilo z olivnim oljem, vodo in glicerolom, ki je namenjeno osnovni zaščitni negi kože pod plenicami.

Mazilo varuje pred razvojem draženja kože zaradi mokrih plenic ali alergij na materiale v plenicah in vložkih. Ob nanosu pohladi ter mehča suho in hrapavo kožo. Primerno za nego kože po daljši izpostavljenosti soncu. Trdno mazilo pred nanosom zmehčajte med dlanmi in ga večkrat na dan v tankem sloju nanesite na kožo.

Tudi za odrasle
Primerno za vsakdanjo nego pri starostnikih z inkontinenco.

Lekobeba Hladilno mazilo vsebuje: voda, beli vazelin, lanolin, olivno olje, glicerol, cetearilni alkohol, polisorbat, natrijev benzoat.

 

Uporaba
Mazilo z olivnim oljem, vodo in glicerolom je namenjeno osnovni zaščitni negi kože pod plenicami. Mazilo varuje pred razvojem draženja kože zaradi mokrih plenic ali alergij na materiale v plenicah in vložkih. Ob nanosu pohladi ter mehča suho in hrapavo kožo. Primerno za nego kože po daljši izpostavljenosti soncu. Trdno mazilo pred nanosom zmehčajte med dlanmi in ga večkrat na dan v tankem sloju nanesite na kožo.

Opozorilo
Pred prvo uporabo odstranite zaščitno folijo pod pokrovčkom. Po vsaki uporabi dobro zaprite. Shranjujte na temnem prostoru pri sobni temperaturi. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Sestavine (INCI)
Aqua, Petrolatum, Lanolin, Olea Europaea, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Polysorbate 60, Sodium Benzonate.

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: