A-Derma Dermalibour peneči gel+, 250 ml

A-Derma Dermalibour peneči gel+, 250 ml

0 out of 5

13.53 

A-DERMA DERMALIBOUR+ peneči gel z ekstraktom poganjkov Rhealba in Cu-Zn čisti in pomirja. Za razdraženo in poškodovano kožo.  Za vso družino (dojenčki, otroci, odrasli).

Opis

A-DERMA DERMALIBOUR+ peneči gel z ekstraktom poganjkov Rhealba in Cu-Zn čisti in pomirja. Za razdraženo in poškodovano kožo. Za obraz, telo, zunanje sluznice in umivanje občutljive kože na rokah.  Za vso družino (dojenčki, otroci, odrasli). Fiziološki pH. Brez mila. Brez dišav. Brez parabenov. Brez barvil.

A-DERMA DERMALIBOUR+ peneči gel z ekstraktom poganjkov Rhealba in Cu-Zn čisti in pomirja. Soli cinka in bakra imajo antibakterijske lastnosti. Cinkov oksid ščiti. Fiziološki pH. Brez mila. Brez dišav. Brez parabenov. Brez barvil. Ne peče, če pride v stik z očmi.

Uporaba
A-DERMA DERMALIBOUR+ peneči gel z ekstraktom poganjkov Rhealba in Cu-Zn nanesite enkrat do dvakrat dnevno na vlažno kožo. Temeljito sperite.

Primerno za

Za obraz, telo, zunanje sluznice in umivanje občutljive kože na rokah. Za vso družino (dojenčki, otroci, odrasli). Visoka dermatološka, pediatrična in ginekološka toleranca. Za razdraženo in poškodovano kožo. Za obraz, telo, zunanje sluznice in umivanje občutljive kože na rokah. Za vso družino (dojenčki, otroci, odrasli).

Opozorila
Če pride v stik z očmi, jih sperite s čisto vodo.

 

Sestavine (INCI): WATER (AQUA) PEG-7 GLYCERYL COCOATE ZINC COCETH SULFATE DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE CETEARETH-60 MYRISTYL 7GLYCOL SODIUM CHLORIDE AVENA SATIVA (OAT) LEAF/STEM EXTRACT (AVENA SATIVA LEAF/STEM EXTRACT) CITRIC ACID COPPER SULFATE DISODIUM EDTA LACTIC ACID LAURETH-3 SODIUM HYDROXIDE ZINC SULFATE.

 

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: