CRYSTAL DEZODORANT roll-on z nevtralnim vonjem, 66 ml

CRYSTAL DEZODORANT roll-on z nevtralnim vonjem, 66 ml

0 out of 5

6.94 

Brez vonja. Zaradi rahle teksture raztopljenega kristalnega kamna najbolj priljubljena oblika.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1026735
Prikaži košarico

Opis

Crystal Deodorant roll-on, brez vonja, je zaradi rahle teksture raztopljenega kristalnega kamna in enostavnega nanosa najbolj priljubljena oblika deodoranta.
Preprečuje nastanek neprijetnega vonja, ki ga povzročijo bakterije pri razgradnji potu na površini kože.

Vsebuje alum, ki je naravna spojina mineralnih soli.

Ne vsebuje aluminijevega klorohidrata, alkohola, parabenov, alergenov in agresivnih kemičnih elementov, ki bi vplivali na spremenjeno delovanje znojnic. Zaradi svoje naravne sestave, je zelo primeren za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam. Je brez vonja, učinkovit in hipoalergen.

Deodorant nudi dolgotrajno zaščito, ni lepljiv in ne pušča madežev ter belih lis. Idealen je tako za ženske kot za moške.

Zagotavlja 24-urno zaščito.

Sestavine (Ingredients INCI):

Aqua, Potassium Alum, Hydroxyethylcellulose, Sodium Bicarbonate, Benzoic Acid, Zinc Gluconate.

 

CRYSTAL

Dezodoranti CRYSTAL ne vsebujejo:

  • aluminijevega klorohidrata
  • aluminijevega cirkonija,
  • alkohola in parabenov.

Ste kdaj pomislili, da je preprečevanje potenja škodljivo?

Namreč žleze znojnice izločajo toksine in če preprečimo potenje, preprečimo izločanje toksinov, ki ostajajo v telesu in delajo škodo. Sestava dezodorantov CRYSTAL je popolnoma naravna, brez agresivnih kemikalij in aluminijevega klorohidrata! Vsebujejo alum, ki je naravna spojina mineralnih soli. Molekule aluma so velike in ne prehajajo skozi kožo in v krvni obtok. Na koži nastane tanek sloj kristalnih soli, ki deluje antibakterijsko in preprečuje razkroj bakterij, kar ne ovira delovanje žlez znojnic ampak preprečuje le neprijeten vonj.

Dezodoranti CRYSTAL ne puščajo mastnih madežev ali belih lis na oblačilih. Zaradi 100 % naravne sestave so primerni za odrasle in otroke ter za občutljivo kožo nagnjeno k alergijam. Ravno tako so naravni dezodoranti bolj primerni za nosečnice in doječe matere, saj vnos kemikalij v telo matere lahko škoduje tudi otroku.

Linija z nevtralnim vonjem

Osnovna linija CRYSTAL  je brez vonja,  učinkovita in hipoalergena. Na voljo so vam v obliki kristalnega kamna ali kot roll-on ali razpršilo.

Linija z esencami naravnih eteričnih olj

CRYSTAL ESSENCE imajo poleg naravnih mineralnih soli dodane esence eteričnih olj, ki prijetno osvežijo in ne preobremenijo čutil.

You've just added this product to the cart: