Octenisan losjon za umivanje, 150 ml

Octenisan losjon za umivanje, 150 ml

0 out of 5

6.47 

Octenisan losjon za umivanje vsebuje antiseptik oktenidinijev diklorid in se uporablja za higiensko umivanje celotnega telesa in lasišča.

Zaloga: Ni na zalogi Kategoriji: , Oznaka: Nensi: 1031717

Opis

Octenisan losjon za umivanje vsebuje antiseptik oktenidinijev diklorid in se uporablja za higiensko umivanje celotnega telesa in lasišča.

Losjon za umivanje z dodanimi izbranimi vlažilnimi sestavinami in oktenidinom omogoča nežno čiščenje kože celotnega telesa in lasišča. Kože pri tem ne izsuši, temveč jo vlaži in neguje. Primeren je za nežno umivanje celotnega telesa, predoperativno umivanje pacientov (doma ali na bolnišničnih oddelkih, v izogib kolonizacije kože z večkratno odpornimi mikroorganizmi) in tudi za aknasto kožo.

Brez dodanih dišav in barvil. S koži ustrezno pH vrednostjo, je primeren za vse tipe kože, tudi za kožo, občutljivo na mila in nagnjeno k alergijam.

 

Odmerjanje in način uporabe: Nanesite nerazredčen Octenisan losjon na vlažno kožo oziroma lasišče. Losjon nežno vtrite, pustite delovati najmanj 1 minuto in izperite.

 

Sestavine (INCI): Voda, oktenidinijev dihidroklorid, glicerin, kokamidpropilamin oksid, hidroksietilceluloza, alantoin.

 

Opozorila:

Samo za zunanjo uporabo.

Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino.

Ne uporabljajte v kombinaciji z anionskimi surfaktanti in izdelki, ki vsebujejo PVP jod. Ne mešajte z drugimi čistilnimi mili, mazili, olji, encimi in podobnim.

Če izdelek pride v stik z očmi, temeljito izperite z vodo.

Ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti.

Ne uporabljajte pri otrocih, mlajših od 3 let.

 

Proizvajalec: Schülke&Mayr GmbH, Nemčija

 

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: