A-Derma Epitheliale AH Duo masažno gel-olje, 40 ml

-10%

A-Derma Epitheliale AH Duo masažno gel-olje, 40 ml

0 out of 5

13.99  12.59 

A-DERMA EPITHELIALE AH DUO masažno gel-olje za masažo brazgotin in strij, ter krhke in občutljive kože po epitelizaciji, pri kateri obstaja tveganje za nastanek brazgotin. Za obraz in telo.

Opis

A-DERMA EPITHELIALE AH DUO MASSAGE masažno gel-olje za masažo brazgotin in strij, ter krhke in občutljive kože po epitelizaciji, pri kateri obstaja tveganje za nastanek brazgotin. Za obraz in telo.

A-DERMA EPITHELIALE AH DUO MASSAGE masažno gel-olje izboljša videz brazgotin in rdečih strij. Primeren je za vse, ki jih brazgotina moti, po carskem rezu, pri pooperacijskih brazgotinah, kirurških posegih, ožganinah, pri nastajajočih rdečih strijah, ki se pojavijo med nosečnostjo, adolescenco, spremembo teže.

Nanaša se na obraz in telo. Zasnovan je za vso družino: dojenčke, otroke, odrasle in nosečnice. Sestavljen je iz 98% naravnih sestavin. Brez konzervansov, silikona in eteričnih olj.

S svojo ekskluzivno patentirano* sestavino, CICAHYALUMIDE-om, to masažno gel-olje izboljšuje izgled sledi, ter trenutno in dolgotrajno pomirja. Pusti vlažni, nemastni, nelepljivi zaščitni film, ki obnavlja občutek blagodejnosti fragilne (krhke, občutljive) kože in zmanšuje potrebo po praskanju (2).*patent v prijavi, (1) vključujoč obdobje nosečnosti, (2) povzročen z drgnjenjem

Uporaba
Nanesti enkrat do dvakrat dnevno na dotična področja. Nanaša se na obraz in telo. Najprej nekaj minut kožo masirati s krožnimi gibi, nato z masažo na način palpacije in gnetenja. Lahko se uporablja kot nadaljevanje uporabe EPITHELIAL A.H.DUO ultra-obnavljajoče kreme.

Primerno za 
Za masažo brazgotin in strij (1), ter fragilne (krhke, občutljive) kože po epitelizaciji, pri kateri obstaja tveganje za nastanek brazgotin.

 

Opozorila: Če pride v stik z očmi, jih sperite s čisto vodo.

 

Sestavine (INCI): Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil (Olea Europaea Fruit Oil), Sucrose Laurate, Tocopheryl Acetate, Alanyl Glutamine, Avena Sativa (Oat) Leaf/Stem Extract (Avena Sativa Leaf/Stem Extract), Sodium Hyaluronate.

 

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: