Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo, 200 ml 

Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo, 200 ml 

0 out of 5

19.98 

Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo za kožo nagnjeno k atopiji in za suho kožo, ki srbi. Izdelek neguje suho in zelo suho kožo, nagnjeno k atopiji ter pomirja občutek srbenja.

Opis

Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo za kožo nagnjeno k atopiji in za suho kožo, ki srbi. Izdelek neguje suho in zelo suho kožo, nagnjeno k atopiji ter pomirja občutek srbenja.

Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo za kožo nagnjeno k atopiji in za suho kožo, ki srbi. Izdelek neguje suho in zelo suho kožo, nagnjeno k atopiji ter pomirja občutek srbenja pri dojenčkih, otrocih in odraslih. Brez konzervansov. Brez parabenov.
Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo vsebuje edinstveno aktivno sestavino I-modulia, ki je varna in izjemno učinkovita pri odpravljanju težav na koži, nagnjeni k atopiji in suhi koži, ki srbi. Po 12-tih letih biotehnoloških raziskav, so v Laboratoires Pierre Fabre ustvarili učinkovito sestavino I-modulia , ki deluje neposredno na občutek srbenja, ki je posledica suhosti kože, zmanjšuje rdečico in/ali razdraženost kože zaradi preobčutljivosti. Cer-Omega obnavlja zaščitno plast kože in krepi njeno odpornost. Termalna voda Avène deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Občutek srbenja izgine. Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo je izdelana s Sterile Cosmetics tehnologijo: novim in edinstvenim standardom proizvodnje v svetu, ki omogoča minimalistično formulo, saj izdelkom ni potrebno dodajati parabenov, konzervansov ali snovi, ki delujejo kot konzervansi. Sterile Cosmetics tehnologija tako koži nagnjeni k atopiji zagotavlja popolno varnost.

Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo je namenjena suhi in zelo suhi koži, nagnjeni k atopiji ter koži dojenčkov, otrok in odraslih, ki srbi zaradi suhosti. Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo se proizvaja s pomočjo Sterile Cosmetics tehnologije: nov standard proizvodnje, edini te vrste na svetu, ki omogoča minimalistično formulo, saj izdelkom ni potrebno dodajati parabenov, konzervansov ali snovi, ki delujejo kot konzervansi. Sterile Cosmetics tehnologija tako koži nagnjeni k atopiji zagotavlja popolno varnost. 200 ml tuba z D.E.F.I. sistemom zapiranja.

 

Uporaba
Nanesite Avène XeraCalm A.D krema za relipidacijo 1- do 2-krat na dan na kožo, ki ste jo očistili s Avène XeraCalm A.D oljem za relipidacijo. Nežno stisnite tubo, da dobite potrebno količino izdelka. Po uporabi in pred zaprtjem odstranite višek izdelka okoli odprtine tube.

 

Sestavine (INCI) AVENE THERMAL SPRING WATER. GLYCERIN. MINERAL OIL. CETEARYL ALCOHOL. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CETEARYL GLUCOSIDE. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT. ARGININE. CARBOMER. EVENING PRIMROSE OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS. GLYCINE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. WATER.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: