Avène XeraCalm A.D balzam za relipidacijo, 200 ml 

Avène XeraCalm A.D balzam za relipidacijo, 200 ml 

0 out of 5

20.98 

Avène XeraCalm A.D balzam za relipidacijo za kožo nagnjeno k atopiji in za suho kožo, ki srbi. Izdelek neguje izrazito suho kožo, nagnjeno k atopiji ter pomirja občutek srbenja.

Prikaži košarico

Opis

Avène XeraCalm A.D balzam za relipidacijo za kožo nagnjeno k atopiji in za suho kožo, ki srbi. Izdelek neguje izrazito suho kožo, nagnjeno k atopiji ter pomirja občutek srbenja.

Avène XeraCalm A.D balzam za relipidacijo za kožo nagnjeno k atopiji in za suho kožo, ki srbi. Izdelek neguje izrazito suho kožo, nagnjeno k atopiji ter pomirja občutek srbenja pri dojenčkih, otrocih in odraslih. Brez konzervansov. Brez parabenov.
Avène XeraCalm A.D balzam za relipidacijo vsebuje edinstveno aktivno sestavino I-modulia, ki je varna in izjemno učinkovita pri odpravljanju težav na koži, nagnjeni k atopiji in suhi koži, ki srbi. Po 12-tih letih biotehnoloških raziskav, so v Laboratoires Pierre Fabre ustvarili učinkovito sestavino I-modulia, ki deluje neposredno na občutek srbenja, ki je posledica suhosti kože, zmanjšuje rdečico in/ali razdraženost kože zaradi preobčutljivosti. Cer-Omega obnavlja zaščitno plast kože in krepi njeno odpornost. Termalna voda Avène deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Občutek srbenja izgine. Avène XeraCalm A.D balzam za relipidacijo je izdelana s Sterile Cosmetics tehnologijo: novim in edinstvenim standardom proizvodnje v svetu, ki omogoča minimalistično formulo, saj izdelkom ni potrebno dodajati parabenov, konzervansov ali snovi, ki delujejo kot konzervansi. Sterile Cosmetics tehnologija tako koži nagnjeni k atopiji zagotavlja popolno varnost.

Avène XeraCalm A.D balzam za relipidacijo je namenjena suhi in zelo suhi koži, nagnjeni k atopiji ter koži dojenčkov, otrok in odraslih, ki srbi zaradi suhosti. Avène XeraCalm A.D balzam za relipidacijo se proizvaja s pomočjo Sterile Cosmetics tehnologije: nov standard proizvodnje, edini te vrste na svetu, ki omogoča minimalistično formulo, saj izdelkom ni potrebno dodajati parabenov, konzervansov ali snovi, ki delujejo kot konzervansi. Sterile Cosmetics tehnologija tako koži, nagnjeni k atopiji zagotavlja popolno varnost. 200 ml tuba z D.E.F.I. sistemom zapiranja.

 

Uporaba
Nanesite Avène XeraCalm A.D balzam za relipidacijo 1- do 2-krat na dan na kožo, ki ste jo očistili s Avène XeraCalm A.D oljem za relipidacijo. Nežno stisnite tubo, da dobite potrebno količino izdelka. Po uporabi in pred zaprtjem odstranite višek izdelka okoli odprtine tube.

 

Sestavine (INCI) AVENE THERMAL SPRING WATER. MINERAL OIL. GLYCERIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. PEG-12. OENOTHERA BIENNIS (EVENING PRIMROSE) OIL. GLYCERYL STEARATE. MYRETH-3 MYRISTATE. PEG-100 STEARATE. POLYACRYLATE-13. AQUAPHILUS DOLOMIAE EXTRACT. ARGININE. CITRIC ACID. EVENING PRIMROSE OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS. GLYCINE. POLYISOBUTENE. POLYSORBATE 20. SODIUM ACETATE. SORBITAN ISOSTEARATE.TOCOPHEROL. WATER.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: