Apiremin krema Medex, 50 ml

Apiremin krema Medex, 50 ml

0 out of 5

7.78 

Krema Apiremin s čebeljim strupom za prekrvavitev kože.

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1036712

Opis

Čebelji strup so v zdravilne namene uporabljali že v davnini. Prvi zapisi o njegovi uporabi segajo v obdobje starih Egipčanov. Galen in Paracelsus sta iz njega naredila ogromno pripravkov za kožo.

Krema Apiremin s čebeljim strupom omehča površinski del kože in pospešuje njeno prekrvavitev.

Krema se hitro vpije in kože ne masti.

Uporaba

Pred uporabo kreme mesto nanosa temeljito umijte s toplo vodo. Kremo nanesite na želeno mesto v debelejšem sloju in jo rahlo vtrite. Postopek ponovite 2-krat dnevno. Krema se hitro vpije in kože ne masti, zato perilo in obleka ostaneta čista. Postopek ponavljamo 5 dni zaporedoma, potem sledi 2 do 3 dnevni premor.

Sestavine

Sestavine (INCI) Aqua, stearic acid, glycerin, isopropyl myristate, alcohol , paraffinum liquidum, camphor (2,5 %), cetyl alcohol, cetearyl alcohol, triethanolamine, bee venom (0,015 %), benzyl nicotinate (0,3 %), methyl salicylate (0,2 %), potassium sorbate, sodium benzoate.

Čebelji strup
Čebelji strup nastaja v strupnih žlezah čebel. Njegove glavne učinkovine so encimi, med katerimi je najpomembnejši melitin.

Opozorila:

  • Krema ni primerna za obraz.
  • Samo za zunanjo uporabo. Po vsakem vtiranju roke skrbno umijte z milom in vodo. Osebe, preobčutljive na čebelji strup, izdelka ne smejo uporabljati.
  • Shranjujte v temnem in hladnem prostoru pri temperaturi do 25 °C.
You've just added this product to the cart: