Andina belilna krema, 30 ml

Andina belilna krema, 30 ml

0 out of 5

8.52 

Belilna krema za posvetlitev dlačic. Temno barvo dlačic učinkovito in zanesljivo obarva v svetlejši odtenek, da bi se lepše skladale z barvo vaše polti.

 

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1002546Nensi: 1002546

Opis

Ne marate odstranjevati dlačic po obrazu in telesu, moti pa vas njihova pretemna barva? Preizkusite belilno kremo Andina. Uporablja se lahko za posvetlitev dlačic po obrazu in telesu. Temno barvo dlačic učinkovito in zanesljivo obarva v svetlejši odtenek, da bi se lepše skladale z barvo vaše polti. Dlačice lahko tudi povsem razbarvate.

Način uporabe: Področje, ki ga želimo posvetliti, umijemo z milom in hladno vodo ter obrišemo. Z lopatico odmerimo prašek, ki pospešuje reakcijo, in ga stresemo na plastično ploščico. Prašek zmešamo s kremo v razmerju 1:2 (en delež praška z dvema deležema kreme), da dobimo homogeno zmes. Zmes nanesemo z lopatico na področje, ki ga želimo posvetliti, in dlačice povsem prekrijemo. Počakamo 10 do 15 minut, nato zmes z lopatico odstranimo. Če dlačice niso dovolj svetle, ponovimo postopek z isto zmesjo in jo pustimo na koži še približno 5 do 10 minut. Ko dosežemo želeno stopnjo posvetlitve, zmes odstranimo z vodo. Z belilno kremo ANDINA postanejo vaše dlačice svetle, nevidne in voljne.

Opozorila, ki jih moramo upoštevati pred uporabo kreme ANDINA: Če je vaša koža zelo občutljiva za belilno zmes, jo odstranite z lopatico, sperite namazano področje s hladno vodo in ga obrišite. Nato zmesi dodajte še nekaj kreme in jo ponovno nanesite na dlačice, ki jih želite posvetliti. Če vaša koža še vedno občutljivo reagira, prenehajte s postopkom, sperite namazano področje s hladno vodo in ves postopek ponovite naslednji dan. Pazite, da krema ne pride v stik s sluznico ali z očmi, ker vsebuje vodikov peroksid. Če pride v stik z očmi, jih takoj sperite z obilico hladne vode (še posebej bodite pozorni, kadar kremo uporabljate za posvetlitev obrvi). Isto zmes lahko uporabljamo pol ure. Za posvetlitev dlačic na rokah si, na primer, pripravimo zmes samo za eno roko in ko dosežemo želeno stopnjo posvetlitve, lahko uporabimo zmes še za drugo roko. (Vedno zmešamo en del praška z dvema deloma kreme.)

Sestavine: AQUA, AMMONIUM BICARBONATE, GLYCERYL STEARATE, HYDROGEN PEROXIDE, STEARYL STEARATE, PARAFFINUM LIQUIDUM, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYL ALCOHOL, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, SILICA, PHOSPHORIC ACID.

Proizvajalec: Ilirija d.o.o., Tržaška cesta 40, SI-1000 Ljubljana

You've just added this product to the cart: