Belobaza krema, 400 g

Belobaza krema, 400 g

0 out of 5

20.26 

Belobaza krema je medicinski pripomoček za zaščito, nego in boljše zdravljenje kože.

Zaloga: Na zalogi

Opis

Kaj je BELOBAZA krema in za kaj se uporablja

BELOBAZA krema je medicinski pripomoček, namenjen za uporabo na koži. Deluje kot mehanska bariera in svoj učinek doseže le z neaktivnimi maščobnimi komponentami v svoji sestavi.

BELOBAZA krema ščiti in neguje občutljivo kožo, tudi kožo otrok. Uporablja se kot podpora pri zdravljenju atopičnih sprememb kože in tudi za obnovo in pomiritev kože po zdravljenju z lokalnimi kortikosteroidi (zdravila s protivnetnim delovanjem).

BELOBAZA krema se uporablja tudi kot pomoč pri zdravljenju blagih kožnih sprememb, kot sta srbečica in suha koža, pri katerih uporaba lokalnih kortikosteroidov ni indicirana. Pri dermatozah, pri katerih je indicirana uporaba emolientnih krem, se BELOBAZA krema lahko uporablja kot podporna terapija. BELOBAZA krema se lahko uporablja samostojno med začasnim izboljšanjem bolezni ali v kombinaciji z lokalnimi kortikosteroidi med epizodami vnetnih procesov.

 

Kaj morate vedeti, preden boste začeli uporabljati BELOBAZA kremo

Ta izdelek ne vsebuje kortikosteroidov. Če BELOBAZA kremo kombinirate z drugimi vrstami zdravljena, se pred začetkom uporabe posvetujte z zdravnikom ali dermatologom, da bi se tako izognili možnim neželenim učinkom zaradi takšnih vrst zdravljenja.

 

Kako uporabljati BELOBAZA kremo

Tanek sloj kreme nežno nanesite na kožo dvakrat na dan ali pogosteje, v kolikor je to potrebno.

 

Sestava

Prečiščena voda, beli vazelin, cetil in stearilalkohol, tekoči parafin, makrogol cetil stearileter, benzilalkohol, natrijev dihidrogenfosfat monohidrat, fosforjeva kislina, natrijev hidroksid.

 

Opozorila

Samo za zunanjo uporabo! Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika oči temeljito sperite z mlačno vodo. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Osebe, ki so preobčutljive na katero koli sestavino, izdelka ne smejo uporabljati! Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

 

Proizvajalec BELUPO Pharmaceuticals and Cosmetics, Inc., Ulica Danica 5, 48 000 Koprivnica, Hrvaška

Distributer BELUPO d.o.o., Dvoržakova ulica 6, 1000 Ljubljana 

You've just added this product to the cart: