Cellfood Oxygen gel, 59 ml

Cellfood Oxygen gel, 59 ml

0 out of 5

50.74 

CELLFOOD Oxygen gel je s hranili bogat gel za površinsko uporabo, izdelan po izvirni formuli CELLFOOD. CELLFOOD Oxygen gel pomaga zdravi koži pri ohranjanju in zaščiti dejavne, s kisikom in vlago oskrbljene vrhnje plasti kože in hkrati zmanjšuje nastajanje drobnih gubic okrog oči in ust. 

Opis

CELLFOOD Oxygen gel je s hranili bogat gel za površinsko uporabo, izdelan po izvirni formuli CELLFOOD. Priporočajo ga tako dermatologi kot strokovnjaki za kozmetiko. CELLFOOD Oxygen gel pomaga zdravi koži pri ohranjanju in zaščiti dejavne, s kisikom in vlago oskrbljene vrhnje plasti kože in hkrati zmanjšuje nastajanje drobnih gubic okrog oči in ust. CELLFOOD Oxygen gel pomaga tudi poškodovani koži, saj krepi in regenerira vrhnjo plast kože.

CELLFOOD Oxygen gel vsebuje samo najkakovostnejše sestavine. CELLFOOD Oxygen gel je učinkovit za vsako vrsto kože in ne povzroča alergij.
CELLFOOD Oxygen gel – enkratna formulacija za regeneracijo in revitalizacijo kož

Izdelek ne vsebuje dišav niti mineralnih olj.

CELLFOOD je izdelan po zaščiteni tehnologiji disociacije (razcepljanja) vode, ki celice neposredno oskrbuje z biološko dostopnim kisikom v kombinaciji z ekstraktom globokomorskih alg, kjer prevladujejo rdeče alge Lithothamnium calcareum.

 • Aloe vera – izjemna, mednarodno cenjena rastlina, ki kožo vlaži in s tem mehča.
 • Glicerin – naravni vlažilec, ki v kožo vsrkava vlago in jo tako naredi mehkejšo in bolj prožno. Koži dodaja svilnat videz in ji pomaga pri uravnavanju vlažnosti.
 • Lavendula angustifolia – ekstrakt cvetov sivke so uporabljale že starodavne vzhodnjaške in antične kulture kot pomirjevalo ter za blagodejni učinek na kožo in sluznice. Tudi dandanes se izvleček cvetov sivke uporablja kot pomirjevalo ter blažilno in blagodejno sredstvo za razdraženo in poškodovano sluznico in kožo.

 

O gelu:

 • koži in podkožju omogoča dodatno količino kisika, hranilnih snovi in antioksidantov,
 • vsaki celici kože in podkožja nudi dovolj energije in hranilnih snovi za opravljanje lastnih funkcij,
 • na celice kože in podkožja vpliva, da optimalno in učinkoviteje odstranjujejo škodljive snovi,
 • tako za odrasle kot mladostnike in starejše osebe.

 

Osnovna naloga Oxygen gela:

 • usklajevanje in učinkovito delovanje osnovnih procesov v celici kože, saj poskrbi za uravnoteženo količino kisika, vode, hranilnih snovi – od mineralov, aminokislin do encimov v koži ter s tem harmonizacijo osnovnih metabolnih procesov celice kože,
 • optimalno odstranjuje škodljive snovi v celicah in medceličnem prostoru kože in
 • optimalno obnavlja epidermido.

 

Z redno uporabo Oxygen Gela:

 • koža se počasneje utruja in dehidrira,
 • učinkovito se spopada z dnevnim onesnaževanjem iz okolja: mrazom, vetrom, različnimi oblikami žarčenja,
 • učinkovito se spopada z vsakodnevnim očiščevanjem ali detoksifikacijo škodljivih in strupenih snovi, ki nastajajo v organizmu,
 • hitreje se osvobodimo nastalih aken, ogrcev, različnih alergij v obliki rdečice, lišajev, mozoljev na koži,
 • koža je bolj sveža, gladka, z manj vidnimi gubicami, sijoča in mladostna.

 

Osnovna navodila za uporabo

Zvečer dobro očiščeno kožo namažemo z gelom.

Gel pustimo delovati približno 5-20 minut. Kožo nato obrišemo z vlažnim kosmom vate in nanesemo običajno kremo.

Mastni in mešani koži priporočamo uporabo kot večerno masko, ki jo pustimo delovati čez noč.

Zjutraj na dobro očiščeno kožo nanesemo sloj gela.

Pustimo delovati od 5-20 minut, nato speremo z vodo ali običajnim tonikom. Nanesemo običajno dnevno kremo.

Priporočamo vsakodnevno redno 2-krat dnevno uporabo gela za boljše učinke delovanja. Zaradi svoje enkratne formulacije je primeren tudi za dele kože, kot so koža okrog oči, nežni in občutljivi predeli pod pazduho, intimni predeli kože ter tudi utrujena in osušena koža rok.

 

Dodatno je potrebno vedeti

Pri prvih nanosih Oxygen gela lahko opazite rahlo pordečitev ali pojav manjših mozoljev, ki se redkokdaj pojavijo pri izredno nežni, krhki in občutljivi koži. To je posledica delovanja gela, saj pohitri detoksifikacijo, čiščenje celic in medceličnih prostorov kože in podkožja strupenih in škodljivih snovi. To je normalen pojav očiščevanja in celjenja kože in podkožja.

Neprijetni pojav po nekaj dnevih ali enem tednu izgine – trajanje tega je odvisno od splošnega stanja vašega organizma.

Pri suhi in zelo suhi koži se nanos gela izredno hitro vsrka. Proces je neškodljiv, a oseba dobi občutek, da se koža nateza. V izogib neprijetnemu občutku vam priporočamo, da na Oxygen gel nanesete sloj vaše običajne vlažilne kreme ali losjona. Ravno tako lahko nanašate gel na umito in še mokro kožo in preprečite občutek natezanja ali pikanja, ki sta posledica hitrega vsrkanja vsebnosti gela.

Obstojnost teksture/konsistence lahko nekoliko variira in se med prevozom lahko posede.

 

Pomembno

Ob redni vsakodnevni uporabi se prvi znaki izboljšanja funkcije kože pojavijo v treh do štirih tednih. Z redno dolgotrajno uporabo koži nudimo sijoč, svež videz, izraz mladosti in vitalnosti čez cel dan.
Formulacija Oxygen gel omogoča, da na dobro umito kožo nanesete plast gela brez uporabe spatule (žličke ali paličice za odvzemanje manjše količine gela iz kozarčka). S čistimi prsti zajamemo plast gela in ga nežno vtremo v kožo.

 

Ingredients (INCI)/Sestavine: Aqua, Glycerin, Carrageenan, Lithothamnium Calcareum powder (Cellfood Extract), Lavandula Angustifolia Flower, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polysaccharide Gums, Dehydroacetic Acid.

 

Proizvaja: Nu Science Corp., Lancaster, CA 93535, USA. Registrirano v EU: Eurodream S.r.l., Viale Italia, La Spezia, Italia. Zastopnik za Slovenijo: AGLEA d.o.o., Ljubljana.

 

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: