Echinacea krema, 37 ml

Echinacea krema, 37 ml

0 out of 5

5.75 

Echinacea krema je popolnoma naravna in vsebuje izvleček iz škrlatnega ameriškega slamnika (lat. Echinaceapurpurea) in mačehe (lat. Viola tricolor). Pomaga ohraniti kožo v dobrem stanju. Vsebuje izvleček sveže ehinacje.

Nensi: 1009018
  • Opis

Opis

A. Vogel Echinacea krema vsebuje izvleček svežega biološko pridelanega ameriškega slamnika in divje mačehe iz lastnih nasadov v Švici. Echinacea krema je popolnoma naravna in vsebuje izvleček iz škrlatnega ameriškega slamnika (lat. Echinaceapurpurea) in mačehe (lat. Viola tricolor). Izvlečka pridobivamo izključno iz svežih zelišč, postopek izdelave kreme pa omogoča ohranjanje vseh lastnosti delovanja rastlin.

  • Pomaga ohraniti kožo v dobrem stanju.
  • Vsebuje izvleček sveže ehinacje.

Sestava
tinktura iz svežega ameriškega slamnika, tinktura iz sveže mačehe, cetilan, lešnikovo olje, propilenglikol, nipagin.

 

Uporaba
Echinacea krema je namenjena negi pordele, razdražene kože in kože z lažjimi površinskimi praskami oz. odrgninami. Krema se v kožo hitro vpije, je ne masti, kožo zaščiti, sprosti in navlaži. Uporabljamo jo tako za obraz, kot tudi za druge dele telesa, lahko tudi kot dnevno ali nočno kremo.

 

Navodilo za uporabo
Echinacea kremo lahko uporabljate tako pogosto, kolikor je to potrebno. Namenjena je samo zunanji uporabi. Izogibajte se stiku z očmi. Vsebuje arašidovo olje.

 

Neto vsebina: 35 g/37 ml.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: