A-CREME ORIGINAL krema brez parabenov in dišav, 120 ml

A-CREME ORIGINAL krema brez parabenov in dišav, 120 ml

0 out of 5

16.18 

A-CREME ORIGINAL krema brez parabenov in dišav je edinstvena krema za občutljivo kožo. Krema je nežna in prijazna za celotno telo in obogatena z vitaminom A, ki je ugoden za občutljivo in razdraženo kožo.

Opis

A-CREME ORIGINAL krema brez parabenov in dišav je edinstvena krema za občutljivo kožo. Hitro prodre v kožo, jo vlaži in ne zateguje kože. A-CREME z vitaminom A, pomaga ohranjati naravno ravnovesje vlage v koži, saj vlaži in mehča kožo. Za gladko, negovano kožo.

Ima bogato sestavo, vendar se kljub temu hitro vpije v kožo in zagotavlja prijeten občutek. Vsebuje izključno visoko kakovostne in učinkovite sestavine.

Krema A-CREME vlaži suho kožo, tudi pri izjemno nizkih temperaturah in po sončenju. Raziskave, ki so bile izvedene na severu Švedske, so pokazale odlične rezultate ob uporabi kreme v izjemno hladnih vremenskih razmerah.

Primerna je tudi za ljudi z različnimi kožnimi težavami. A-CREME je izjemno blagodejna in negovalna tudi pri pleničnem izpuščaju in drugih kožnih težavah zaradi nošenja plenic.

Mnogo staršev uporablja kremo A-CREME zase in za svoje otroke. Zaradi dolge tradicije na skandinavskem trgu, od leta 1953 (že 64 let) in ker ne vsebuje alergenih snovi, parabenov in parfumov je varna in učinkovita za uporabo pri otrocih in pri osebah z občutljivo kožo. Krema A-CREME je primerna za celotno telo – tako za obraz, roke in noge kot tudi za telo – kot negovalni balzam.

Ni veliko izdelkov, ki še vedno obstajajo 60 let po tem, ko so bili prvič na trgu. A-Creme pa je taka. In obstaja razlog: Krema je edinstvena krema za občutljivo kožo. Ne zato, ker vsebuje nekaj revolucionarnih sestavin, ampak zato, ker preprosto deluje. Krema lahko prodre v kožo, vlaži kožo in ne zateguje. Je nežna in prijazna za celotno telo in obogatena je z vitaminom A, ki je ugoden za občutljivo in razdraženo kožo.

Uporablja se lahko dolgotrajno zaradi svoje strukture, ki ne poruši naravnega ravnovesja vaše kože.

Glavne učinkovine: vitamin A (vsebuje 1500 i.e. vitamina A /g kreme), palmitinska in stearinska kislina, olje oljne ogrščice in vitamin E.

pH = 7

Sestavine/Ingredients (INCI): Aqua, Stearic Acid, Palmitic Acid, PEG-32, PEG-6, Glycerin, Canola Oil, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Triethanolamine, Sodium Cetearyl Sulfate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Ethyl Lauroyl Arginate HCI, Caprylyl Glycol, Retinyl Palmitate, Tocopherol.

Ne vsebuje parabenov in parfuma.

Zunanja uporaba kreme: za celo telo, obraz, roke, noge in telo. Nanesti v tankem sloju in dobro vmasirati. 

Priporočena uporaba: za vsakdanjo nego in vlaženje kože celotnega telesa, posebej za suho in občutljivo kožo odraslih in otrok, pri pleničnih izpuščajih, pri dehidraciji kože, pri razpokani koži – predvsem na rokah in občutljivih stopalih, za mehčanje trde kože na stopalih, blagodejno deluje tudi pri drugih težavah s kožo, pri izjemno suhi koži v ekstremnih razmerah – predvsem v hladnem zimskem času ali močnem soncu, po kopanju in po sončenju.

Neto količina: 120 ml

Proizvajalec: Kemeco AB, Ekebybruk A7, 752 75 Uppsala, Švedska.

 

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: