Avène Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči, 125 ml

Avène Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči, 125 ml

0 out of 5

14.92 

Avène Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči. Brez parabena. Zasnovano za čim manjše tveganje alergijskih reakcij. Vsebuje visok delež termalne vode Avène (93 %), ki deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Vsebuje izjemno blago sredstvo za čiščenje.

Opis

Avène Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči. Brez parabena. Zasnovano za čim manjše tveganje alergijskih reakcij. Vsebuje visok delež termalne vode Avène (93 %), ki deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Vsebuje izjemno blago sredstvo za čiščenje. Avène Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči je namenjen osebam z zelo občutljivimi očmi in tistim, ki nosijo kontaktne leče. 

Avène Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči je tekoči gel zelo bogat s termalno vodo Avène (93 %), ki deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Ima enako gostoto kot solze in nežno odstranjuje ličilo s trepalnic in vek. Vsebuje izjemno nežna sredstva za čiščenje. Prav tako ščiti pred izsušitvijo kože očesnih vek ter pomiri nežno in razdraženo kožo očesnih vek. Izdelek ima pH vrednost, ki je enaka pH vrednosti v naravnih solzah in je zato nežen in varen za občutljive oči in ne draži očesne sluznice. Priporočamo ga vsem, ki imajo zelo občutljive oči ali nosijo kontaktne leče.

 

Uporaba
Z blazinico vatke, prepojeno z izdelkom Avène Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči, nežno odstranite vse sledi ličil. Začnite pri vekah in nadaljujte pri trepalnicah. Čiščenje dokončajte tako, da obraz rahlo popršite s termalno vodo Avène.

 

Sestavine (INCI) AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). TRIETHANOLAMINE. SODIUM CHLORIDE. POLOXAMER 188. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. PHENETHYL ALCOHOL. SORBITOL. WATER (AQUA)

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: