Jojoba olje Mioba, 100 ml

Jojoba olje Mioba, 100 ml

0 out of 5

9.85 

Jojobino olje kožo mehča in zmanjšuje gube, uravnava vlažnost, vzdržuje naravni kisli plašč kože in stimulira obnavljanje celic. Ne povzroča alergij in je primerno za nego občutljive in problematične kože, gladi brazgotine in pomirja razdraženo kožo.

Kategoriji: , Nensi: 1003130

Opis

Olje uporabljamo v izdelkih ali samostojno za nego kože obraza in celega telesa. Kožo mehča in zmanjšuje gube, uravnava vlažnost, vzdržuje naravni kisli plašč kože in stimulira obnavljanje celic. Ne povzroča alergij in je primerno za nego občutljive in problematične kože, gladi brazgotine in pomirja razdraženo kožo. Olje ni mastno in hitro prodre s površine v globlje  plasti. Koža bo žametno mehka, sveža, prožna in negovana.

Jojobino olje deluje blagodejno tudi na lasišče pri prhljaju in izpadanju, pri suhih in krhkih laseh, preprečuje statično elektriko in cepljenje las. Olje lahko dodamo šamponu ali pa ga uporabljamo za stimulativne masaže lasišča. Lasje bodo svetleči in zdravi na pogled.

100 % naravno jojobino olje pridobivajo s hladnim stiskanjem oreškov puščavskega grma Simmondsia chinensis. Olje se razlikuje od vseh ostalih rastlinskih olj. Po kemični sestavi je pravzaprav tekoči vosek, ki je zelo podoben kožnim sestavinam in se lepo porazdeli in vpije v kožo.

SESTAVINE (INCI) SIMMONDSIA CHINENSIS OIL

Proizvajalec: Mioba – naravna kozmetika, Hafnerjeva 2, 1000 Ljubljana

 

You've just added this product to the cart: