Scholl Skin K+ krema za razpokano kožo na petah, 60 ml

Scholl Skin K+ krema za razpokano kožo na petah, 60 ml

0 out of 5

7.86 

Scholl Skin K+ krema za razpokano kožo na petah nudi aktivno obnovo trdih, grobih in razpokanih pet.  Hitro obnavlja kožo, zmanjšuje nelagodje in se hitro vpija. Je dermatološko testirana, brez vonja in je hipoalergena.

Kategorija: Oznaki: , Nensi: 1011159

Opis

Scholl Skin K+ krema za razpokano kožo na petah nudi aktivno obnovo trdih, grobih in razpokanih pet. Dokazano pomaga naravnim telesnim procesom obnove s stimulacijo ponovne rasti in izgradnjo novih celic kože. Hitro obnavlja kožo, zmanjšuje nelagodje in se hitro vpija. Je dermatološko testirana, brez vonja in je hipoalergena.

Prednosti:
• Vsebuje keratin, ki nudi aktivno obnovo trdih, grobih in razpokanih pet.
• Primerna za sladkorne bolnike in osebe s slabo cirkulacijo krvi.

 

Uporaba:
Nanesete dvakrat na dan na suho in čisto kožo. Ko je koža obnovljena, nadaljujte z uporabo po potrebi.

 

Sestava:
Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Aluminium Stearate, PropylenGlycol, Phenoxyethanol, Carbomer, Chlorphenesin, Bisabolol, Tocopheryl Acetate, Sorbitol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, BHA, Citric acid,Sodium Phosphate, Faex, Potassium Sorbate.

 

Pakiranje:  60 ml.

 

Previdnostni ukrepi in opozorila:
Samo za zunanjo uporabo. Prenehajte z uporabe, če občutite draženje. Ne nanašajte na odprte, krvaveče ali okužene površine. Preprečite stik z očmi. Hranite izven dosega otrok. Hranite pri temperaturi pod 25° C.

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: