Damia kostanjev gel za noge, 250 ml

Damia kostanjev gel za noge, 250 ml

0 out of 5

29.02 

Damia kostanjev gel za noge vsebuje plod divjega kostanja, gabez, ognjič in sivko. Kostanjev gel je sredstvo za nego kože prizadete s krčnimi žilami ter ji vrača prožnost. Pri utrujenih in težkih nogah je priporočljiv kot preventivna nega.

Kategorija: Oznake: , , Nensi: 1037059

Opis

Damia kostanjev gel za noge vsebuje plod divjega kostanja, gabez, ognjič in sivko.

Kostanjev gel je sredstvo za nego kože prizadete s krčnimi žilami ter ji vrača prožnost. Pri utrujenih in težkih nogah je priporočljiv kot preventivna nega. Z gelom lajšamo težave na koži, ki so nastale pri ozeblinah z intenzivno masažo prizadetega dela telesa.

Uporaba: Kostanjev gel uporabljamo za nego stopal. Kožo osvežuje, poživlja in jo dezodorira ter s tem preprečuje nastanek neprijetnih vonjav in ščiti pred glivicam in kožnih sprememb na stopalih. Primeren je za nego kože pri že nastalih krčnih žilah ter kot dopolnilna nega pri blaženju težav z krčnimi žilami. Pri težavah s krčnimi žilami in popokanimi kapilarami gela ne vtiramo in nog ne masiramo, temveč le nežno namažemo.

 

OPOZORILO! Samo za zunanjo uporabo. Pazimo, da gel ne pride v stik z očmi, možna je osebna preobčutljivost na eterična olja. V takšnih primerih prenehamo z uporabo. Odsvetuje se uporaba v času nosečnicam ali dojenja in pri otrocih mlajših od 6 let.

Sestavine (INSI): AQUA, ALCOHOL DENAT., SYMPHYTUM OFFICINALE ROOT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, GLYCERIN, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT, AESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACT, CARBOMER, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ABIES SIBIRICA OIL, ALLANTOIN, MENTHOL, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, SODIUM HYDROXIDE, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA OIL, LIMONENE, LINALOOL, GERANIOL

 

Proizvaja: RO DAMIA d.o.o.Dolomitska ulica 9, 1000 Ljubljana

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: