Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik, 50 ml

Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik, 50 ml

0 out of 5

4.68 

Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik je popolnoma naravno mazilo na maščobni osnovi. 100% sestavin je naravnih, 75% iz ekološkega kmetijstva. Izdelek ima BIO certifikat.

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1053740
Prikaži košarico

Opis

Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik izdelujemo že od leta 1990. Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik je popolnoma naravno mazilo na maščobni osnovi. 100% sestavin je naravnih, 75% iz ekološkega kmetijstva. Izdelek ima BIO certifikat.

Glavna sestavina je smrekova smola. Mnogi učinki smole iglavcev so dobro poznani po vsem svetu in jih že od leta 1990 potrjujejo izkušnje naših številnih uporabnikov. Smola namreč kožo neguje površinsko in globinsko, krepi njen obrambni mehanizem ter spodbuja njeno delovanje in prekrvavitev.

 

Sestavine

smrekova smola, mazilna osnova iz naravnih rastlinskih maščob in čebeljega voska (palmova mast*, sončnično olje*, smola iglavcev, čebelji vosek, bučno olje). *iz ekološke pridelave

BIO certifikat (naravna kozmetika z bio sestavinami)
Certifikat z rednimi kotrolami preverja Inštitut za certifikacijo v kmetijstvu in gozdarstvu Maribor.

 

Uporaba

Smrekovo mazilo Smrekovit Klasik večkrat dnevno v tankem sloju nanašajte na želeni predel. Ker je izdelano na maščobni osnovi, ga lahko uporabljate tudi za masažo, čeprav za želeni učinek masaža ni potrebna Za močnejši učinek priporočamo uporabo Smrekovit obloge. S Smrekovit oblogo lahko uporabite tudi smrekovo kremo Smrekovit 365, kar je še učinkovitejše

 

Opozorila

smrekova smola v redkih primerih povzroči alergično reakcijo kože
hlajenje z ledom izniči učinke smrekove smole

 

Proizvaja: Smrekovit Matic Konc s.p., Podmolniška cesta 14, 1261 Ljubljana Dobrunje

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: