Smrekova krema s hladilnim učinkom Smrekovit Ekstra, 120 ml

Smrekova krema s hladilnim učinkom Smrekovit Ekstra, 120 ml

0 out of 5

11.70 

Smrekova krema s hladilnim učinkom Smrekovit Ekstra je popolnoma naravna krema iz smrekove smole ter s kafro in mentolom. Izdelek ima BIO in VEGAN certifikat. 

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1053744
Prikaži košarico

Opis

Smrekova krema s hladilnim učinkom Smrekovit Ekstra je popolnoma naravna krema iz smrekove smole ter s kafro in mentolom. Izdelek ima BIO in VEGAN certifikat. Smrekova krema s hladilnim učinkom Smrekovit Ekstra ni mastna in se zlahka vpije v kožo, zato je njeno delovanje še močnejše kot pri izdelkih smrekovo mazilo Smrekovit Klasik in smrekovo mazilo s hladilnim učinkom Smrekovit Ekstra.

Bistvena sestavina izdelka je smrekova smola, kafra in mentol izdelku dodata izključno hladilni in rahlo anestični učinek, ne prispevata pa k učinkovitosti izdelka, zato je izdelek enako učinkovit kot smrekova krema Smrekovit 365. Mnogi učinki smole iglavcev so dobro poznani po vsem svetu in jih že od leta 1990 potrjujejo izkušnje naših številnih uporabnikov. Smola namreč kožo neguje površinsko in globinsko, krepi njen obrambni mehanizem ter spodbuja njeno delovanje in prekrvavitev.

 

Sestavine

smrekova smola ter kafra in mentol v popolnoma naravni kremni podlagi iz vode, naravnih olj, etanola in eteričnih olj.

(voda, sončnično olje*, alkohol, smola iglavcev, ceteril alkohol*, gliceril stearat*, ksantan guma* (*kljub čudnim imenom so vse naštete sestavine popolnoma naravne in rastlinskega izvora), kafra, mentol, eterično olje bora, bučno olje)

*iz ekološke pridelave

BIO certifikat (naravna kozmetika z bio sestavinami)
VEGAN certifikat (vse sestavine so rastlinskega izvora, niso preizkušane na živalih, niti se za njihovo pridobivanje ne izkorišča živali)
Oba certifikata z rednimi kotrolami preverja Inštitut za certifikacijo v kmetijstvu in gozdarstvu Maribor.

 

Uporaba

Smrekovo kremo s hladilnim učinkom Smrekovit Ekstra večkrat dnevno v tankem sloju nanašajte na želeni predel. Kljub temu, da je krema in ni mastna je masaža možna, če si ovlažite roke, čeprav za želeni učinek masaža ni potrebna. Uporabo Smrekovit obloge izdelkih s kafro in mentolom (smrekovo mazilo s hladilnim učinkom Smrekovit Ekstra ter smrekova krema s hadilnim učinkom Smrekovit Ekstra v tubi) odsvetujemo, ker lahko delujeta dražilno. S Smrekovit oblogo lahko uporabite smrekovo mazilo Smrekovit Klasik ter smrekovo kremo Smrekovit 365.

 

Opozorila

smrekova smola v redkih primerih povzroči alergično reakcijo kože
kafra in mentola lahko pri uporabi s Smrekovit oblogo delujeta dražilno na kožo
hlajenje z ledom izniči učinke smrekove smole

 

Proizvaja: Smrekovit Matic Konc s.p., Podmolniška cesta 14, 1261 Ljubljana Dobrunje

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: