Galex Remigal gel za masažo, 100 ml

Galex Remigal gel za masažo, 100 ml

0 out of 5

9.85 

Remigal gel je masažni gel z mentolom in izvlečkom pekoče paprike ter naravnimi eteričnimi olji evkalipta in klinčevca. Zaradi svoje sestave ima najprej hladilni in nato še ogrevalni učinek. 

Zaloga: Ni na zalogi Kategoriji: , Oznake: , , , Nensi: 1049280

Opis

Remigal gel je masažni gel z mentolom in izvlečkom pekoče paprike ter naravnimi eteričnimi olji evkalipta in klinčevca. Zaradi svoje sestave ima najprej hladilni in nato še ogrevalni učinek. Primeren je za masažo bolečih sklepov in mišic, predvsem po intenzivni športni vadbi in večjih fizičnih obremenitvah.

 

Uporaba

Remigal gel se uporablja za nego in masažo sklepov in mišic rok in nog ter masažo vratu in hrbtenice. Gel uporabljajte večkrat na dan tako, da jo nanesete in vtrete na želeno mesto.

 

Sestavine (INCI): Aqua, Isopropyl alcohol, L- Menthol, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Eugenol, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Carbomer, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Triethanolamine.

 

Samo za zunanjo uporabo. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Izogibajte se stiku izdelka s sluznico ali poškodovano kožo. Ni primerno za otroke mlajše od 12 let. Po uporabi si dobro umijte roke, s katerimi ste vmasirali gel in preprečite stik z očmi. Shranjujte pri temperaturi do 25 °C.

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: