Damia vražji krempelj masažna krema, 300 ml

Damia vražji krempelj masažna krema, 300 ml

0 out of 5

30.89 

Damia vražji krempelj masažna krema vsebuje vražji krempelj 6 %, gabez, šentjanževko in glukozamin.

Kategorija: Oznake: , , , Nensi: 1037056
Prikaži košarico

Opis

Damia vražji krempelj masažna krema vsebuje vražji krempelj 6 %, gabez, šentjanževko in glukozamin.

Raziskave so pokazale, da rastlina vražji krempelj pomaga pri lajšanju težav in izboljšanje gibljivosti pri ljudeh z občutkom okorelosti. Ta učinek je posledica vsebnosti herpagozida (zato je priporočljivo da izdelek vsebuje vsaj 2 odstotka te učinkovine) in fitosterolov, ki blažijo razdraženost kože.

Masažno kremo Vražji krempelj priporočamo pri lajšanju tegob kot so okorelost. Glukozamin pripomore pri obnovi, prepreči nadaljnje slabšanje tegob in proces morda celo obrne. Šentjanževka pa lajša razdraženost kože.

Priporočen način uporabe: Masažna krema deluje terapevtsko. Priporočamo uporaba pri že nastalih težavah, dvakrat do trikrat dnevno. Kot preventivni ukrep pri športnikih, rekreativcih in tudi preostali, predvsem starejši populaciji pa enkrat dnevno. Kremo nanesemo v tankem sloju na kožo v predelih sklepov in jo z masažo vtiramo. Masažni gel nam daje občutek lahkote in sproščenosti.

 

OPOZORILO! Samo za zunanjo uporabo. Pazimo, da gel ne pride v stik z očmi, možna je osebna preobčutljivost na eterična olja. V takšnih primerih prenehamo z uporabo. Odsvetuje se uporaba v času nosečnicam ali dojenja in pri otrocih mlajših od 6 let.

Sestavine (INCI): AQUA ALCOHOL DENAT, HARPAGOPHYTUM PROCUMBENS ROOT EXTRACT, SYMPHYTUM OFFICINALE ROOT EXTRACT, HYPERICUM PERFFORATUM EXSTRACT ISOPROPYL MIRYSTATE, GLYCERIN MENTHOL, ARACHIS HYPOGEA OIL, BRASSICA NAPUS OIL, EUCALYPTUS GLOBULUS OIL, LAVANDULA OFFINALIS OIL, ROSMARINUS OFFICINALIS OIL, THYMUS VULGARIS OIL, CARBOMER UREA, CREMOPHOR, GLUCOSAMINE SULFATE, CINNAMOMUM CASSIA OIL, TRIETHANOLAMINE GAULTHERIA PROCUMBENS OIL LIMONENE, LINALOOL, EUGENOL

 

Proizvajalec: RO DAMIA d.o.o., Dolomitska ulica 9, 1000 Ljubljana

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: