GLIZIGEN pršilo z aplikatorjem, 60 ml

GLIZIGEN pršilo z aplikatorjem, 60 ml

0 out of 5

14.99 

Nežen naraven proizvod namenjen negi intimnega predela.

Kategorija: Nensi: 1030863

Opis

Je nežen naraven proizvod namenjen negi intimnega predela. Priporočamo ga za nego med menstruacijo, po spolnem odnosu, po športni aktivnosti, v vročem vremenu.

Uporaba: Izdelek držite v pokončnem položaju in popršite neposredno na intimni predel. Priporočene so 3-4 popršitve dnevno, vendar se po potrebi lahko uporablja tudi večkrat.

Opozorila: Izdelek je namenjen le za zunanjo uporabo. Z uporabo takoj prenehajte, če se pojavi kožni osip ali če pride do razdraženosti kože. Dolgotrajen nenavaden vonj ali izcedek lahko nakazujejo stanje, o katerem se nujno posvetujte z zdravnikom. Hranite izven dosega otrok. Dermatološko testirano. Embalaža brez škodljivih snovi.

Sestavine (INCI): Propylene Glycol, Aqua, Polysorbate 80, Glycyrrhizic Acid

 

GLIZIGEN

Skupina izdelkov GLIZIGEN je kozmetika za zunanjo uporabo. Neguje kožo pri genitalnemu in oralnemu herpesu, herpesu zoster ter humanemu papiloma virusu. Izdelki so namenjeni negi kot podpora standardnim terapijam pri vseh okužbah, ki jih povzročajo različne oblike herpes virusa, virusa varicela zoster in humani papiloma virus. Vsi izdelki Glizigen vsebujejo glicirizinsko kislino, za katero so raziskave pokazale, da deluje protivnetno in protivirusno.

You've just added this product to the cart: