Avène Tolérance Extrême losjon za čiščenje, 200 ml 

Avène Tolérance Extrême losjon za čiščenje, 200 ml 

0 out of 5

24.75 

Avène Tolérance Extrême losjon za čiščenje čisti in pomirja preobčutljivo, hiperreaktivno in k alergijam nagnjeno kožo.

Prikaži košarico

Opis

Avène Tolérance Extrême losjon za čiščenje čisti in pomirja preobčutljivo, hiperreaktivno in k alergijam nagnjeno kožo.

Izdelek je proizveden s Sterile Cosmetics tehnologijo: novim standardom proizvodnje, edinim te vrste na svetu, ki omogoča proizvodnjo izdelkov brez parabenov, emulgatorjev, dišav, konzervansov ali snovi, ki delujejo kot konzervansi. Sterile Cosmetics tehnologija preobčutljivi koži zagotavlja popolno varnost.
Nega, ki spoštuje fiziologijo kože in vključuje:
1) FIZIO-KOMPATIBILNE SESTAVINE, ki oponašajo sestavo kože,
2) FIZIO-KOMPATIBILNO TEKSTURO, ki se popolnoma prilega koži,
3) koncept STERILNE KOZMETIKE, revolucionarne novosti v negi kože, ki se osredotoča le na tisto, kar je bistveno.

Novi standard proizvodnje, edinim te vrste na svetu, ki omogoča proizvodnjo izdelkov brez parabenov, konzervansov ali snovi, ki delujejo kot konzervansi. Sterile Cosmetics tehnologija preobčutljivi koži zagotavlja popolno varnost. Vsebuje samo nujno potrebne sestavine, katere zadovoljujejo fiziološke potrebe kože: vsaka sestavina je izbrana zaradi njenih kozmetičnih kvalitet in visoke tolerance. 200 ml tuba z D.E.F.I sistemom zapiranja

Rezultat: vaš izdelek za čiščenje kože ostane sterilen in zaščiten med celotnim rokom uporabe in ne vsebuje konzervansov v nobeni od oblik.
Termalna voda Avène deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Vlaži, čisti in pomirja z velikim spoštovanjem do kože.

Avène Tolérance Extrême losjon za čiščenje kože je popoln izdelek za preobčutljivo, hiperreaktivno in k alergijam nagnjeno kožo, kot tudi za vse tiste, ki si želijo varen izdelek za čiščenje kože in odstranjevanje ličil.

 

Uporaba

Zjutraj in zvečer s krožnimi gibi blazinic prstov nanesite na kožo. Nežno, odstranite nečistoče in ličila s pomočjo blazinice vate, brez drgnjenja. Izdelka ni potrebno izpirati. Po čiščenju na kožo nanesite Tolérance Extrême izdelek za nego, glede na tip kože. Nežno stisnite tubo, da dobite potrebno količino izdelka. Po uporabi in pred zaprtjem odstranite višek izdelka okoli odprtine tube.

 

Sestavine (INCI) AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). CYCLOPENTASILOXANE. GLYCERYL STEARATE. CYCLOHEXASILOXANE. SODIUM CARBOMER. WATER (AQUA).

 

 

Lekarna Plavž

You've just added this product to the cart: