Avène Losjon za čiščenje netolerantne kože, 300 ml 

Avène Losjon za čiščenje netolerantne kože, 300 ml 

0 out of 5

14.56 

Avène Losjon za čiščenje netolerantne kože je namenjen koži, ki se odziva zelo burno, razdraženi in k draženju nagnjeni koži. Nežen izdelek za čiščenje kože, lahke in osvežilne teksture. 

Kategorija: Oznaka: Nensi: 1040856
Prikaži košarico

Opis

Avène Losjon za čiščenje netolerantne kože je namenjen koži, ki se odziva zelo burno, razdraženi in k draženju nagnjeni koži. Nežen izdelek za čiščenje kože, lahke in osvežilne teksture. Brez spiranja. Brez parabenov. Brez dišav.

Avène Losjon za čiščenje netolerantno kožo vsebuje Parcerine sestavino, ki vpliva na mehanizme, ki povzročajo reaktivnost kože. Parcerine pomirja razdraženost in obnavlja hidrolipidni sloj in zagotavlja učinkovito ter dolgotrajno zaščito. Vsebuje minimalno število sestavin, izbranih zaradi svoje čistosti in nežnega delovanja. Parcerine v kombinaciji s termalno vodo Avène deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Izdelek preprečuje draženje, zmanjšuje reaktivnost kože, občutek neugodja in zategovanja ter nemudoma ustvari občutek ugodja na koži.

Avène Losjon za čiščenje netolerantne kože je namenjen koži, ki se odziva zelo burno, razdraženi in k draženju nagnjeni koži.

 

Uporaba

Nanesite zjutraj in zvečer s pomočjo blazinice vate ali blazinic prstov na obraz, vrat in veke z nežnimi krožnimi gibi. Nežno obrišite, brez drgnjenja, in odstranite ličila.

 

Sestavine (INCI) AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), CETEARYL, ALCOHOL, SERINE, CETRIMONIUM BROMIDE, COCO-GLUCOSIDE, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, DISODIUM PHOSPHATE, o-PHENYLPHENOL, SODIUM CETEARYL SULFATE, WATER (AQUA)

 

 

Lekarna Plavž

 

You've just added this product to the cart: