Valens Kolagen Premium tekočina, 300 ml

Novo

Valens Kolagen Premium tekočina, 300 ml

20.00 

Valens Kolagen Premium je prehransko dopolnilo za lepo in sijočo kožo, lase in nohte s tekočim kolagenom v hidrolizirani obliki in koencimom Q10. Skrbno izbrane sestavine podpirajo lepoto od znotraj, kjer procesi staranja nastajajo. Obogaten je z vitamini A, C, biotinom ter cinkom in selenom.

Zaloga: Na zalogi
  • Opis

Opis

Valens Kolagen Premium vsebuje kar 4.000 mg izjemno kakovostnega hidroliziranega ribjega kolagena Peptan ter 50 mg inovativne vodotopne oblike koencima Q10 naravnega izvora Q10Vital, ki dokazano zmanjšujeta gubice ter prispevata k bolj gladki, čvrsti in napeti koži. Izdelek je obogaten z vitaminni A in biotinom, ki prispevata k ohranjanju zdrave kože, vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože in kosti, selen pa k ohranjanju zdravih las in nohtov.

 

Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite. Priporočen dnevni odmerek je 15 ml prehranskega dopolnila, ki ga lahko zaužijete v enkratnem ali več manjših odmerkih. Izdelek lahko zaužijete neposredno ali z vodo oziroma drugim hladnim napitkom.

 

Aktivne sestavine v 15 ml:
hidroliziran ribji kolagen: 4000 mg,
koencim Q10 (Q10Vital®): 50 mg,
vitamin C: 80 mg (100 % *PDV),
cink: 10 mg (100 % *PDV),
vitamin A: 920 μg (115 % *PDV),
biotin: 150 μg (300 % *PDV),
selen: 55 µg (100 % *PDV).
*PDV – Priporočen dnevni vnos

Ostale sestavine: voda, sredstvi za zgostitev: ksilitol (15 %) in ksantan gumi, zgoščeni naravni jabolčni sok, naravne arome: jabolko, kokos, ananas, kislina: citronska kislina, konzervans: natrijev benzoat.

Izdelek ne vsebuje glutena ali umetnih barvil.

 

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 1 mesecu po odprtju. Po odprtju priporočamo shranjevanje v hladilniku.

OPOZORILO: Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.
Proizvajalec: Valens Int. d.o.o., Poslovna cona A 35, 4208 Šenčur, Slovenija

Slovenska kakovost in garancija proizvajalca

Podjetje Valens ima več kot 10-letno tradicijo. Naši proizvodni prostori se nahajajo v Šenčurju pri Kranju. Pri proizvodnji se zgledujemo po standardih dobre proizvodne prakse (GMP), kar pomeni, da vsako serijo sprostimo na trg šele, ko zanjo potrdimo varnost za končnega uporabnika in deklarirano vsebnost učinkovine. Pri zagotavljanju kakovosti izdelkov in točnosti podatkov, navedenih na embalaži, sodelujemo z Nacionalnim laboratorijem za zdravje, okolje in hrano (NLZOH), Inštitutom za nutricionistiko (Nutris) ter laboratorijem Mérieux NutriSciences iz Italije.

Vse sestavine v izdelkih Valens so neživalskega izvora, zato so primerni tudi za vegetarijance, nekateri pa tudi za stroge vegane. Izdelki niso testirani na živalih.

You've just added this product to the cart: