Silicea Direkt Gastroint gel, 30×15 ml

Silicea Direkt Gastroint gel, 30×15 ml

20.37 

za lajšanje akutnih in kroničnih obolenj prebavnega sistema

Zaloga: Na zalogi
  • Opis

Opis

Silicea Direkt  Gastroint gel, 30×15 ml  

 

Aktivna sestavina Silicea gela za želodec in črevesje je silicijev gel (gel silicijeve kisline), spojina minerala silicija s kisikom in vodo. Posebnost silicijevega gela je njegova izredno visoka sposobnost vezave patogenov in njihovih strupov ki povzročajo slabosti, bruhanje, bolečine v želodcu, napenjanje in drisko. To pomeni, da se patogeni in njihovi strupi na popolnoma fizikalen način vežejo na silicijev gel ter se po naravni poti skozi črevesje izločijo iz telesa. Silicijev gel nase veže tudi pline, ter s tem blaži nadležno napenjanje v črevesju.

Uporaba Silicea gela istočasno zaščiti sluznico želodca in črevesja ter tako podpira regeneracijo prebavnega trakta. Silicea Direct gel je učinkovita pomoč tudi pri pekočem občutku v žlički in za prsnico, ki ga povzroča zgaga.

 

Sestavine

Aktivna sestavina: 100 ml gela vsebuje 100 ml silicijevega gela (gela silicijeve kisline) s 3,5g silicijevega oksida


Odmerjanje

Otroci in odrasli naj pri akutnih težavah vzamejo 2 vrečki gela (v vsakem 15 ml gela), 3-5-krat dnevno. Vsebino vrečke lahko vmešate tudi v vodo ali čaj (približno 200 ml). med obroki in če je potrebno tik pred spanjem.

Ko so znaki akutnega obolenja blažji, lahko še nekaj dni nadaljujete z odmerkom ene vrečke 3-krat dnevno (3 krat 15 ml).

Če imate hude bolečine, visoko vročino ali če ne pride do izboljšanja znakov po treh dneh uporabe Silicea gela za želodec in črevesje, se posvetujte z zdravnikom.

Pri kroničnih težavah naj odrasli vzamejo 3-krat dnevno po eno vrečko gela vmešano v vodo ali čaj med obroki. Pri kroničnih težavah priporočamo trajanj terapije do 6 tednov. Po treh tednih lahko pričakujete izboljšanje simptomov.

 

POSEBNA OPOZORILA Pri obolenjih z drisko je pomembno, da nastalo izgubo telesnih tekočin nadomestite s pitjem zadostnih dodatnih količin tekočin. Takojšnja nadomestitev izgubljene tekočine je posebej pomembna pri otrocih.


You've just added this product to the cart: