Pukka, Earl Grey čaj, 20 čajnih vrečk

Pukka, Earl Grey čaj, 20 čajnih vrečk

4.89 

ekološka čajna mešanica s črnim čajem, z dodano bergamotko in sivko

Zaloga: Na zalogi Šifra: 473545
  • Opis

Opis

Pukka, Earl Grey čaj, 20 čajnih vrečk

Ta dišeča mešanica vas bo očarala. Njegovi celi listi čajevca iz pravične trgovine prihajajo iz najstarejših indijskih čajnih nasadov, ki jih prevevajo starodavne modrosti.

Počasi srkajte in okušajte sveži okus bergamotke, prefinjen poživljajoči dotik sivke in nežen pridih limone, saj je to čaj plemenite modrosti.

Dišeča mešanica, ki vas bo očarala. FairTrade črni čaj iz celih listov, ročno obranih v antičnih indijskih čajnih nasadih, prepojeni z eteričnimi olji bergamotke in limone, izpopolnjeni s čudovitim okusom sivke. Čudoviti Earl Grey za čudovit dan.

 

Čaj je izdelan iz celotnih listov čajevca Camellia sinensis, ki uspeva v enem najvišjih gojiščih čajevcev v Indiji. To vrsto čajevca pridelujejo na isti način že 150 let. Čaj ima poseben okus tudi zaradi visoke nadmorske višine, na kateri uspeva, saj na tem območju uspeva le peščica vrst čajevcev. Čaju je dodano aromatično eterično olje bergamotke, sladke limone ter božanske sivke, kar v kombinaciji da osvežujoč in čudovit naraven okus.

Priprava: V sveže prevreti vodi namakati najmanj 3 minute. Odličen okus brez ali z dodatkom mleka.

Ekološko pridelane sestavine in etičnega izvora.

Sestavine: črni čaj – listi čajevca vrste Dunsandle (86%), aroma eterično olje bergamotke (6%), cvet sivke (5%), aroma eterično olje limone.

Črni čaj: trgovanje v skladu s Fairtrade standardi, skupaj 86%.

Lahko vsebuje zeleno, gorčično seme in proizvode iz njiju v sledovih.

Čaj vsebuje kofein.

Certifikat za ekološko pridelavo Soil Association Organic, pridobljen od Soil Association Certification UK Ltd., Velika Britanija.

 

You've just added this product to the cart: