Proktis-M rektalno mazilo, 30 g

Proktis-M rektalno mazilo, 30 g

10.47 

rektalno mazilo s hialuronsko kislino za pospešitev celjenja sluznice analno-rektalnega področja

Zaloga: Na zalogi Šifra: 506826
  • Opis

Opis

Rektalno mazilo PROKTIS- M vsebuje naravne sestavine, ki delujejo protivnetno, snovi za lajšanje bolečine, naravne snovi proti srbenju in snovi proti otekanju. Poleg tega vsebuje snovi, ki zmanjšujejo vnetje, draženje sluznice, odpravljajo občutek srbenja, bolečine, hladijo vneti predel, krepijo žilno steno ven in kapilar v tem predelu in sluznico mehansko zaščitijo. Mazilo ima dodan nastavek za notranji vnos. Mazilo se večkrat dnevno nanese na obolelo mesto oziroma ga z nastavkom iztisnemo v črevo, vedno po iztrebljanju.

Učinkovita pomoč pri:

  • notranjih in zunanjih hemoroidih
  • obnavljanju sluznice zadnjika ali danke po operacijah danke, obsevanju medenice ali kemoterapijah
  • vnetjih danke ali žepkov (proktitisih, kriptitisih)
  • razjedah zadnjika (analne ragade)
  • razpokah zadnjika (fisure)

Uporaba in odmerjanje

Učinkovita pomoč pri notranjih in zunanjih hemoroidih; regeneraciji sluznice analno-rektalnega kanala po proktoloških operacijah, obsevanju ali kemoterapiji; pri proktitisih; kriptitisih; analnih ragadah; fisurah; perianalnih fistulah.

 

Navodila za uporabo: Pred uporabo si dobro umijte roke in predel zadnjika. Predel zadnjika rahlo popivnajte z mehko brisačo. Mazilo nanesite dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer, če je le mogoče, po odvajanju blata. Pri zunanji uporabi nanesite tanek sloj mazila. Za analno uporabo pa je priložen nastavek za tubo. Poln nastavek vstavite v danko in iztisnite mazilo.

Mazilo se lahko po zagotovilih proizvajalca uporablja med nosečnostjo in ob dojenju.

Interakcije mazila z drugimi zdravili niso znani.

Mazilo nima lokalnih ali sistemskih neželenih učinkov.

Mazila ne moremo predozirati.

Prednost linije izdelkov PROKTIS-M je v tem, da so izdelki namenjeni vsakodnevni dolgotrajni uporabi, ker jih ne morete predozirati. Niso znani neželeni lokalni ali sistemski učinki ali medsebojno delovanje z drugimi zdravili.

Medicinski pripomoček, 30 g.

You've just added this product to the cart: