Physiomer Eucalyptus hipertonično pršilo za nos, 135 ml

Physiomer Eucalyptus hipertonično pršilo za nos, 135 ml

9.89 

Zaloga: Na zalogi Šifra: 494321
  • Opis

Opis

Physiomer Eucalyptus hipertonično pršilo za nos klinično dokazano izboljša simptome zamašenega nosu, rinoreje (izcedka iz nosu), kihanja in srbečice. Primerno je za uporabo pri prehladnih obolenjih, prav tako pa uspešno blaži simptome alergij, na primer alergije na cvetni prah.

Vsebnost
Physiomer Eucalyptus vsebuje hipertonično morsko vodo (2,2%), eterično olje modrega evkalipta in izvleček njivske mete.
Hipertonična morska voda (2,2%) deluje kot naravni dekongestiv, ki odmaši nos in utekočinja sluz. Eterično olje modrega evkalipta deluje protimikrobno, izvleček njivske mete pa intenzivno osvežuje.

Uporaba
Izdelek je primeren za odrasle in otroke, starejše od 6 let. Priporočena uporaba v času trajanja simpotov je 3-krat do 4-krat dnevno.

Physiomer
Physiomer je linija izdelkov iz 100 % morske vode, ki ohranja vse lastnosti morske vode iz Saint-Maloja. Posebnost Physiomer izdelkov je v tem, da se izotoničnost ali hipertoničnost doseže z elektrodializo. S tem se zmanjša samo koncentracija NaCl, količina ostalih mineralov pa ostane enaka. Raziskave so pokazale, da Physiomer v primerjavi s fiziološko raztopino in razredčeno morsko vodo izboljša obrambno vlogo zgornjih dihalnih poti. Vsi izdelki Physiomer imajo sterilno vsebino in patentiran pršilnik z enosmernim ventilom, ki zunanjim onesnaževalom prepreči dostop do vsebine. Tako lahko izdelek od odprtja uporabljamo vse do končnega roka uporabe. Zaradi posebne zasnove pršilnika pa izdelki ne vsebujejo potisnih plinov in konzervansov.

Pred uporabo natančno preberite  navodilo.

You've just added this product to the cart: