Physiomer Normal Jet pršilo za nos, 135 ml

Physiomer Normal Jet pršilo za nos, 135 ml

9.89 

Vsebuje izotonično morsko vodo za izpiranje in pomiritev nosne sluznice ter za obrambo pred infekcijami in alergijami.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 494356
  • Opis

Opis

Physiomer Normal Jet pršilo za nos vsebuje izotonično morsko vodo za izpiranje in pomiritev nosne sluznice ter za obrambo pred infekcijami in alergijami. Primerno je za uporabo pri odraslih in otrocih, starejših od 6 let.

Uporaba
Izdelek je primeren predvsem za dnevno nego, saj klinično dokazano preprečuje nastanek prehlada in drugih respiratornih infekcij ter izbruh alergij. V primerjavi kontrolne skupine in skupine, ki si je nosno votlino dnevno izpirala z izdelkom Physiomer, so uporabniki izdelka Physiomer jemali občutno manj zdravil in poročali o manj bolniških odsotnostih. V primeru preventive pred okužbami in alergijami priporočamo uporabo 1-krat do 2-krat dnevno oz. po potrebi.

Physiomer
Physiomer je linija izdelkov iz 100 % morske vode, ki ohranja vse lastnosti morske vode iz Saint-Maloja. Posebnost Physiomer izdelkov je v tem, da se izotoničnost ali hipertoničnost doseže z elektrodializo. S tem se zmanjša samo koncentracija NaCl, količina ostalih mineralov pa ostane enaka. Raziskave so pokazale, da Physiomer v primerjavi s fiziološko raztopino in razredčeno morsko vodo izboljša obrambno vlogo zgornjih dihalnih poti. Vsi izdelki Physiomer imajo sterilno vsebino in patentiran pršilnik z enosmernim ventilom, ki zunanjim onesnaževalom prepreči dostop do vsebine. Tako lahko izdelek od odprtja uporabljamo vse do končnega roka uporabe. Zaradi posebne zasnove pršilnika pa izdelki ne vsebujejo potisnih plinov in konzervansov.

Pred uporabo natančno preberite navodilo.

You've just added this product to the cart: