Physiomer Baby Mist pršilo za nos, 115 ml

Physiomer Baby Mist pršilo za nos, 115 ml

9.89 

Zaloga: Na zalogi Šifra: 494348
  • Opis

Opis

Physiomer Baby Mist pršilo za nos je primerno za obrambo pred infekcijami zgornjih dihalnih poti in izbruhi alergij.

Vsebnost
Physiomer Baby Mist vsebuje izotonično morsko vodo. Pršilna konica je prilagojena anatomiji otroškega nosu, saj ima mehko teksturo in varnostni vrat. Prav tako je hitrost pršenja prilagojena manjši površini nosne votline, kapljice pa se razpršijo na vse strani in tako omogočijo učinkovito izpiranje.

Uporaba
Izdelek Physiomer Baby Mist je primeren predvsem za dnevno nego, saj klinično dokazano preprečuje nastanek respiratornih infekcij, zmanjšuje zaplete pri zdravljenju le-teh in preprečuje izbruh alergij.
V primeru preventive pred okužbami in alergijami priporočamo uporabo 1-krat do 2-krat dnevno oz. po potrebi.

Physiomer
Physiomer je linija izdelkov iz 100 % morske vode, ki ohranja vse lastnosti morske vode iz Saint-Maloja. Posebnost Physiomer izdelkov je v tem, da se izotoničnost ali hipertoničnost doseže z elektrodializo. S tem se zmanjša samo koncentracija NaCl, količina ostalih mineralov pa ostane enaka. Raziskave so pokazale, da Physiomer v primerjavi s fiziološko raztopino in razredčeno morsko vodo izboljša obrambno vlogo zgornjih dihalnih poti. Vsi izdelki Physiomer imajo sterilno vsebino in patentiran pršilnik z enosmernim ventilom, ki zunanjim onesnaževalom prepreči dostop do vsebine. Tako lahko izdelek od odprtja uporabljamo vse do končnega roka uporabe. Zaradi posebne zasnove pršilnika pa izdelki ne vsebujejo potisnih plinov in konzervansov.

Pred uporabo natančno preberite navodilo.

You've just added this product to the cart: