-10%

Nasaleze Mint pršilo za nos, 1 pršilo

Nasaleze Mint deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice. Prah se v stiku z vlažno nosno sluznico spremeni v tanko zaščitno plast gela, ki zadrži alergene iz vdihanega zraka.

Nos, grlo, ušesa

Mesto uporabe: nos

Oblika: pršilo

Blagovna znamka: NaturaMedica

Nensi: 1025145

SKU: 515000

8,55€9,50€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 8,55€

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Specifikacije

Medicinski pripomoček
Nasaleze Mint deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice. Prah se v stiku z vlažno nosno sluznico spremeni v tanko zaščitno plast gela, ki zadrži alergene iz vdihanega zraka, zato ne pride do alergijske reakcije. Ob redni uporabi ustavi kihanje in izcedek iz nosu ter varuje pred solzenjem in srbenjem oči.
Klinično potrjeno prinaša hitro in učinkovito zaščito pred senenim nahodom in drugimi alergeni, ki jih vdihnemo skozi nos. Nasaleze Mint deluje skupaj z obrambnimi mehanizmi telesa in povečuje odpornost proti letečim alergenom (cvetni in hišni prah, izločki pršic ter prhljaj domačih živali).

Nasaleze Mint se uporablja celotno obdobje, ko so v zraku prisotni leteči alergeni. Uporabite ga vsaj 3-krat dnevno, s čimer se vzdržuje optimalna zaščitna plast na občutljivi nosni sluznici. Ob neredni uporabi se zaščita zmanjšuje, s čimer imajo alergeni lažji dostop do sluznice in se simptomi alergije spet pojavijo.

Nasaleze Mint je primeren za vso družino, tudi za nosečnice in doječe matere. Z nežno aromo peperminta.

Pršilo Nasaleze Mint uporabite vsaj 3 krat dnevno ali večkrat, po en vpih v vsako nosnico. S prijetno aromo peperminta. V primeru izcedka iz nosu ponovno vpihnite. V nadaljevanju so podrobni napotki za uporabo.

Plastenko pred uporabo vedno pretresite! Med uporabo jo držite v pokončnem položaju!

Odločno s prsti stisnite plastenko Nasaleze stran od sebe tako, da vsebina pihne v zrak. S stiskom določite idealni odmerek. To je 10-15 cm oblaček prahu.

Nežno se useknite.

Izdihnite.

S prstom zatisnite eno nosnico.

V drugo nosnico vstavite šobo plastenke Nasaleze.

Odločno s prsti stisnite plastenko, da enkrat vpihnete prašek v nos.

Počakajte dve sekundi in potem nežno vdihnite, da prašek doseže nosne prehode. Ponovite korake od 3 do 7 pri drugi nosnici.

Nasaleze uporabite 3 x dnevno, oz. večkrat, če je potrebno. Nasaleze je naraven izdelek, ki ne vsebuje aktivnih učinkovin. Bistvo njegove učinkovitosti je v tem, da vzdržujemo stalno zaščitno plast v obliki gela (ki se tvori iz prahu) po površini znotraj nosu. Ta plast ujame vdihnjene alergene in jih onemogoči.

Uporabite Nasaleze preden greste na območje, kjer je pričakovati alergene v zraku, npr. v naravo, v prašne prostore ali pred stikom z živalmi.

Ne pozabite ga uporabiti vsakokrat potem, ko se useknete.

Vsebina pakiranja: 800 mg inertnega celuloznega prahu rastlinskega izvora v pršilu za nos, z aromo peperminta.

Hranite na suhem mestu, nedostopno majhnim otrokom.

Vsebino odprte plastenke porabite v 6 mesecih.

Ne uporabljajte sočasno z drugimi nosnimi pršili, saj se lahko zmanjša učinkovitost izdelka.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj