Nasaleze Mint, pršilo za nos v prahu

Nasaleze Mint, pršilo za nos v prahu

9.49 

za zaščito pred senenim nahodom in drugimi alergeni, ki jih vdihnemo skozi nos

Zaloga: Na zalogi Šifra: 515000
 • Opis

Opis

Nasaleze Mint je pršilo za nos v prahu, ki klinično potrjeno prinaša hitro in učinkovito zaščito pred senenim nahodom in drugimi alergeni, ki jih vdihnemo skozi nos. Nasaleze Mint deluje skupaj z obrambnimi mehanizmi telesa in povečuje odpornost proti letečim alergenom (cvetni in hišni prah, izločki pršic ter prhljaj domačih živali). V nosu naredi naravno zaščitno plast, ki hitro zaustavi leteče alergene. Ob redni uporabi ustavi kihanje in izcedek iz nosu ter varuje pred srbenjem oči. Učinkuje na vzrok alergije, zato se simptomi ne izrazijo. Nima neželenih učinkov.

Nasaleze Mint je primeren za vso družino, tudi za otroke, nosečnice in doječe matere. Ima nežno aromo peperminta.

Odmerjanje
Pršilo Nasaleze Mint uporabite vsaj 3x dnevno, lahko tudi večkrat. Vsebina zadostuje za 200 vpihov. Priporočamo, da ga redno uporabljate celotno obdobje, ko so prisotni alergeni v zraku, saj se njegov učinek s časom še poveča.

Sestava
500 mg inertnega celuloznega prahu rastlinskega izvora v pršilu za nos, z mint aromo.

Shranjevanje
Hranite na suhem mestu. Vsebino odprte plastenke porabite v 6 mesecih. Ne uporabljajte sočasno z drugimi nosnimi pršili – lahko se zmanjša učinkovitost proizvoda.

Delovanje
Nasaleze Mint deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice. Prah se v stiku z vlažno nosno sluznico spremeni v tanko plast gela, ki zadrži alergene iz vdihanega zraka. Ker alergeni ne pridejo v stik z nosno sluznico, ne pride do alergijske reakcije.

Način uporabe
Plastenko pred uporabo vedno pretresite! Med uporabo jo držite v pokončnem položaju!

 1. Odločno s prsti stisnite plastenko Nasaleze stran od sebe, tako da vsebina pihne v zrak. S stiskom določite idealni odmerek. To je cca. 5 cm oblaček prahu.
 2. Nežno se useknite.
 3. Izdihnite.
 4. S prstom zatisnite eno nosnico.
 5. V drugo nosnico vstavite šobo plastenke Nasaleze Mint.
 6. Odločno s prsti stisnite plastenko, da enkrat vpihnete prašek v nos.
 7. Počakajte dve sekundi in potem nežno vdihnite, da prašek doseže nosne prehode. Ponovite korake od 3 do 7 pri drugi nosnici.
 8. Nasaleze Mint uporabite 3 x dnevno oz. večkrat, če je potrebno. Bistvo njegove učinkovitosti je v tem, da vseskozi vzdržujemo zaščitno plast gela (ki se tvori iz prahu) po površini znotraj nosu. Ta plast ujame vdihnjene alergene in jih onemogoči.
 9. Uporabite Nasaleze, preden greste na območje, kjer je pričakovati alergene v zraku, npr. v naravo, v prašne prostore, pred stikom z živalmi,..
 10. Ne pozabite ga uporabiti vsakokrat potem, ko se useknete.

Opozorilo: Izdelka naj ne uporabljajo otroci, ki so nagnjeni h krvavitvam iz nosu.

Medicinski pripomoček

Zastopnik: NaturaMedica, Novi dom 33 b, Trbovlje.

 

You've just added this product to the cart: