-10%

Nasaleze Cold (Cold&Flu Blocker) 800 mg pršilo za nos, 1 pršilo

Nasaleze Cold (Cold&Flu Blocker) je pršilo za nos s prahom in zagotavlja hitro in učinkovito zaščito pred virusi in mikrobi (bakterije, glivice) v zraku, ki jih vdihnemo skozi nos.

Nos, grlo, ušesa

Mesto uporabe: dihala, nos

Namen uporabe: izcedek

Oblika: pršilo

Blagovna znamka: NaturaMedica

Nensi: 1057489

SKU: 510742

8,96€9,96€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 8,96€

Specifikacije

Nasaleze Cold (Cold&Flu Blocker) je pršilo za nos s prahom in zagotavlja hitro in učinkovito zaščito pred virusi in mikrobi (bakterije, glivice) v zraku, ki jih vdihnemo skozi nos.
Po vpihu v vsako nosnico se s prisotno vlago na sluznici nosu tvori tanko plast gela, ki ujame in nevtralizira viruse in mikrobe in s tem prepreči nastanek okužbe. Deluje na vzrok in s tem prepreči simptome. Uporabite ga predno vstopite v gnečo, kjer se lahko okužite.
Učinkovitost Nasaleze Cold je bila potrjena v več študijah na ljudeh in in-vitro testiranjih tudi na virus ptičje gripe H5N1 in corona virus (CoV) 229E.

Virusne infekcije zgornjih dihal so zelo pogoste in se hitro širijo med ljudmi, posebej v jesensko zimskem obdobju, ko smo veliko v zaprtih prostorih in ne moremo vzdrževati varne razdalje (v šolah, pisarnah, lokalih, javnih prevoznih sredstvih, pri športu,..). Virusi prehladnih obolenj in gripe se najpogosteje prenašajo s kapljicami ob kihanju in kašljanju, glasnem govorjenju.

V plastenki je 800 mg prahu, kar zadostuje za 1 mesec redne uporabe oz. 200 vpihov.

Nasaleze Cold&Flu Blocker (Nasaleze Cold) se lahko uporablja celotno obdobje, ko so v zraku prisotni virusi in mikrobi. Uporabite ga vsaj 3-krat dnevno, s čimer se vzdržuje optimalna zaščitna plast na občutljivi nosni sluznici. Ob neredni uporabi se zaščita zmanjšuje, s čimer imajo virusi lažji dostop do sluznice in se zato lažje okužimo. Uporabite ga lahko tudi, ko že začutite prve simptome prehlada, da skrajšate njegovo trajanje.

Pršilo Nasaleze Cold uporabite vsaj 3 krat dnevno ali večkrat, po en vpih v vsako nosnico. S prijetno aromo peperminta. V primeru izcedka iz nosu ponovno vpihnite.

Za pravilno uporabo natančno preberite priložena navodila.

Komu je namenjen

Nasaleze Cold je primeren za odrasle in otroke (od 3 let dalje), tudi za nosečnice in doječe matere. Z nežno aromo peperminta.

Nasaleze Cold vsebuje mikronizirano celulozo, pepermint in izvleček divjega česna. Mikronizirana celuloza s prisotno vlago v nosu tvori tanko plast gela, ki ujame viruse in mikrobe, ki jih vdihnemo.
Izvleček divjega česna vsebuje velik delež ajoena, ki ima odlične protimikrobne in protivirusne lastnosti, dokazane v študijah in deaktivira ujete viruse. Izvleček ima le rahel vonj po česnu.
Pepermint vsebuje največ mentola, ki ima protivirusne in protibakterijske lastnosti. Po vsem svetu se uporablja kot dobrodošla pomoč pri prehladnih obolenjih in daje svež vonj.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj