Nasaleze Junior pršilo za nos, 1 pršilo

Nasaleze Junior pršilo za nos deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice.

Otrok

Mesto uporabe: nos

Oblika: pršilo

Blagovna znamka: NaturaMedica

Nensi: 1033856

SKU: A01196

9,50€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 8,55€

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Specifikacije

Nasaleze Junior deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice. Prah se v stiku z vlažno nosno sluznico spremeni v tanko zaščitno plast gela, ki zadrži alergene iz vdihanega zraka, zato ne pride do alergijske reakcije.

Ob redni uporabi ustavi kihanje in izcedek iz nosu ter varuje pred solzenjem in srbenjem oči. Klinično potrjeno prinaša hitro in učinkovito zaščito pred senenim nahodom in drugimi alergeni, ki jih vdihnemo skozi nos.

Nasaleze Junior deluje skupaj z obrambnimi mehanizmi telesa in povečuje odpornost proti letečim alergenom (cvetni in hišni prah, izločki pršic ter prhljaj domačih živali).

Nasaleze Junior je primeren za vso družino, otroke nad 18 mesecev, za športnike, tudi za nosečnice in doječe matere. Z nežno aromo jagode.

Nasaleze Junior se uporablja celotno obdobje, ko so v zraku prisotni leteči alergeni. Uporabite ga vsaj 3-krat dnevno, s čimer se vzdržuje optimalna zaščitna plast na občutljivi nosni sluznici.

Ob neredni uporabi se zaščita zmanjšuje, s čimer imajo alergeni lažji dostop do sluznice in se simptomi alergije spet pojavijo.

800 mg inertnega celuloznega prahu rastlinskega izvora v pršilu za nos, z jagodno aromo.

Hranite na suhem mestu, nedostopno majhnim otrokom. Vsebino odprte plastenke porabite v 6 mesecih.

Ne uporabljajte sočasno z drugimi nosnimi pršili, saj se lahko zmanjša učinkovitost izdelka.

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj