Mariplant Trpotčev sirup za odrasle, 250 ml

Mariplant Trpotčev sirup za odrasle uporabljamo pri obolenjih dihalnih poti, ki jih spremlja vnetje sluznice ust in žrela in suh kašelj.

Gripa in prehlad

Blagovna znamka: Lekarne Maribor

Namen uporabe: kašelj

Oblika: sirup

SKU: 608441

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

Specifikacije

Mariplant Trpotčev sirup za odrasle uporabljamo pri obolenjih dihalnih poti, ki jih spremlja vnetje sluznice ust in žrela in suh kašelj.

Lastnosti:
Zdravilne učinkovine lista ozkolistnega trpotca delujejo blago protibakterijsko in blažijo vnetje sluznice ust in žrela, ki je posledica okužbe z mikroorganizmi.

Izvleček iz lista ozkolistnega trpotca vsebuje tudi sluzi, ki v tankem sloju prekrijejo sluznico in jo ščitijo pred dražljaji, ki sprožajo kašelj.

Izvleček iz zeli vrtne materine dušice zaradi eteričnega olja, ki vsebuje timol, pospešuje izločanje sluzi in olajšuje izkašljevanje, hkrati pa blaži krče gladkih mišic dihal. Timol deluje tudi antiseptično.

Navodilo za uporabo:
Odrasli in mladostniki, stari več kot 14 let: naenkrat lahko vzamete 2-3 merilne žličke sirupa, kar ustreza 10 ml sirupa.

Takšen odmerek lahko vzamete 3-4 krat na dan

 

Mariplant Trpotčev sirup za odrasle vsebuje izvleček iz lista ozkolistnega trpotca in izvleček iz zeli vrtne materine dušice.

Izvleček iz lista ozkolistnega trpotca vsebuje tudi sluzi, ki v tankem sloju prekrijejo sluznico in jo ščitijo pred dražljaji, ki sprožajo kašelj. Izvleček iz zeli vrtne materine dušice zaradi eteričnega olja, ki vsebuje timol, pospešuje izločanje sluzi in olajšuje izkašljevanje, hkrati pa blaži krče gladkih mišic dihal.

Timol deluje tudi antiseptično.

Navodilo za uporabo

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj