Jamieson, Vitamin D3, bonboni za otroke z okusom jagode, 100 bonbonov

Jamieson, Vitamin D3, bonboni za otroke z okusom jagode, 100 bonbonov

14.99 

prehransko dopolnilo z naravnim sladilom

Zaloga: Na zalogi Šifra: 480177
  • Opis

Opis

Vitamin D3 bonboni namenjeni za otroke od drugega leta dalje. Otroci bodo lahko uživali ob izvrstnem okus jagode in se zabavali z bonboni v obliki pande, ki so narejeni iz popolnoma naravnih virov, brez aspartama, umetnih arom, barvil in konzervansov. Vitamin D ima pomembno vlogo pri razvoju naših malčkov- potreben je za normalno rast in razvoj kosti otrok.

Izdelek v inovativnosti in načinu pridobivanja vitamina D prikazuje kakovost prehranskih dopolnil JAMIESON in skrb za končnega uporabnika v prav vsakem prehranskem dopolnilu JAMIESON. Vsak bonbon vsebuje patentiran Quali-D, svetovno inovacijo, naravni BIO vitamin D3, ki zhaja iz najboljšega svetovnega lanolina, ki je enak vir vitamina D, kot ga naša koža ustvarja, ko smo izpostavljeni soncu.

Lanolin se pridobiva iz ovčje dlake, ovc iz pašnikov Avstralije in Novo Zelandije (močno sonce v teh predelih poskrbi za kakovosten vir lanolina). Nato je poslan v Francijo, kjer je deležen sofisticirane, vrhunske obdelave, da dobimo izjemno čist in v kristalni obliki pre-vitamin D3. Končni proces poteka v Kanadi, kjer pridobimo naraven vitamin D3 v končni obliki z najvišjo stopnjo bio-razpoložljivosti. Proces, ki nakazuje skrb podjetja JAMIESON za pridobivanje najčistejših in najboljših naravnih virov surovin iz celotnega sveta.

 

Odmerjanje

Dnevni vnos: 1-2 bonbona dnevno po jedi

Sestavine

Vitamin D3 (holekalciferol) 400 IU/10μg

(200% priporočenega dnevnega vnosa)

citronska kislina, naravna aroma maline in jagode, naravna barva karmin, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid), naravno sladilo (dekstroza, sukraloza). Koncentriran ekstrakt: paradižnika, korenja, pomaranče, brusnice in  agrumov.

Izdelek vsebuje Quali-D, svetovno inovacijo, naravni vitamin D3. Pridobljen je iz lanolina in sledljiv od kmetije do konca proizvodnje brez testiranja na živalih.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

NETO KOLIČINA: 100 bonbonov v obliki pande (17 5g)

POREKLO IZDELKA: KANADA

Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd., Kanada

Uvoznik in distributer: VHT skupina d.o.o.; Celjska cesta 8a; 3310 Žalec

 

You've just added this product to the cart: