Jamieson, Niacin 500 mg, 60 tablet 

Jamieson, Niacin 500 mg, 60 tablet 

14.31 

prehransko dopolnilo z niacinom

Zaloga: Na zalogi Šifra: 464457
  • Opis

Opis

Niacin prispeva k ohranjanju zdravih sluznic, k normalnem psihološkem delovanju in delovanju živčnega sistema. Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k ohranjanju zdrave kože in prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.

Formula vsebuje visoko kakovosten vir vitamina B3 (niacin) in inozitol, ki se obdelujejo brez toplote ali topila, da se zagotovi celovitost in učinkovitost te pomembne hranilne snovi.

Sestavine

Niacin (inozitol heksanikotinat) 500 mg (3125%*)

Inozitol (inozitol heksanikotinat) 150 mg

* Priporočeni dnevni odmerek

kalcijev fosfat, prevleka tablete (vodotopna celuloza, brazilski palmin vosek), rastlinska stearinska kislina, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid)

Izdelek ne vsebuje soli, glutena, laktoze, umetnih barvil, okusov in konzervansov. Primerno za vegetarijance.

Odmerjanje

Dnevni vnos:  Na dan zaužijte eno tableto, najbolje med jedjo.

Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C). Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

NETO KOLIČINA: 60 tablet (95 g)

POREKLO IZDELKA: KANADA

Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd., Kanada

Uvoznik in distributer: VHT skupina d.o.o.; Celjska cesta 8a; 3310 Žalec

 

You've just added this product to the cart: