Jamieson, Folna kislina 1000 mcg, 100 tablet 

Jamieson, Folna kislina 1000 mcg, 100 tablet 

6.84 

prehransko dopolnilo s folno kislino

Zaloga: Na zalogi Šifra: 478415
  • Opis

Opis

Folna kislina prispeva k razvoju materinega tkiva med nosečnostjo, prispeva k sintezi aminokislin, k nastajanju krvi, k presnovi homocisteina, k normalnem psihološkem delovanju in delovanju imunskega sistema. Prav tako zmanjšuje utrujenost in izčrpanost v času nosečnosti in ima vlogo pri delitvi celic.

Sestavine

Folna kislina 1000 µg/1mg

(500% priporočenega dnevnega vnosa)

prevleka tablete (vodotopna celuloza), rastlinska stearinska kislina, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin, silicijev dioksid)

Odmerjanje

Na dan zaužijte eno tableto s kozarcem vode (0,25 l), najbolje med jedjo. Priporočljivo je, da Jamieson Folno kislino jemljete tri mesece preden zanosite in ves čas med nosečnostjo.

Samo za odrasle. Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15°C-25°C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

NETO KOLIČINA: 100 tablet (47g)

POREKLO IZDELKA: KANADA

Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd., Kanada

Uvoznik in distributer: VHT skupina d.o.o.; Celjska cesta 8a; 3310 Žalec

You've just added this product to the cart: