Igazym pastile za grlo s kolostrumom – okus limona, 20 pastil

Igazym pastile za grlo s kolostrumom – okus limona, 20 pastil

4.98 

Patentirane naravne pastile za grlo s kolostrumom in lizocimom. S prijetnim okusom limone so še posebej primerne za otroke.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 495620
  • Opis

Opis

Težave z grlom so lahko sila neprijetne in ne glede na sam vzrok težav je naša prva skrb, da jih čim prej olajšamo. Posebno pa so na udaru otroci, še posebej, ko pridejo v stik z vrstniki v vrtcu ali šoli.

IGAZYM so unikatne pastile za grlo, ki združujejo večstoletno tradicijo uporabe kolostruma v Skandinaviji pri ljudeh in dognanja moderne znanosti. Rezultat so učinkovite, naravne pastile za grlo, ki poskrbijo, da se hitro počutimo bolje. Aktivni sestavini pastil IGAZYM sta kravji kolostrum in jajčni beljak. Kolostrum vsebuje aktivna protitelesa (imunoglobuline), jajčni beljak pa vsebuje encim lizocim. Njuno sinergično (vzajemno) delovanje je hitro in učinkovito.

Kolostrum je izjemno naravno hranilo. Vsebuje protitelesa v zelo visokih koncentracijah. Prvih 24 ur je ključnih, da se razvije imunost novorojenih teličkov, ki morajo zato prejeti 4 litre kolostruma, da lahko preživijo. Protitelesa so specifična za antigene (viruse in bakterije), katerim je bil izpostavljen imunski sistem krav.

Lizocim pa je encim, ki razgrajuje celične stene bakterij.

Vsebnost v 20 pastilah:

Kolostrum 361 mg, od tega protitelesa (imunoglobulini) 101 mg
Jajčni beljak 536 mg, od tega encim lizocim 29 mg

Originalne skandinavske pastile za grlo IGAZYM s kolostrumom in lizocimom so odličnega okusa in izjemno učinkovite, da se hitro počutimo bolje.

Pastile IGAZYM so primerne za odrasle, nosečnice ter za otroke od 1. leta starosti dalje in nimajo znanih stranskih učinkov. So naravne in ne vsebujejo umetnih sladil.

Priporoča se jemanje 1 – 2 pastili IGAZYM vsako uro. Največ 20 pastil dnevno.

Sestavine: Glukoza, jajčni beljak v prahu, kolostrum v prahu, naravna aroma limone, magnezijeve soli maščobnih kislin (sredstvo proti sprijemanju).

Opozorila
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

You've just added this product to the cart: