ThermoLine, terapevtski infra-rdeči toplotni obliži 29 x 9 cm, 3 obliži

ThermoLine, terapevtski infra-rdeči toplotni obliži 29 x 9 cm, 3 obliži

9.83 

ThermoLine obliži z infra-rdeco grelno tehnologijo usmerijo toploto v tkivo in ga s tem dobro segrejejo, prekrvavijo in sprostijo.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 476943
  • Opis

Opis

ThermoLine obliži z infra-rdeco grelno tehnologijo usmerijo toploto v tkivo in ga s tem dobro segrejejo, prekrvavijo in sprostijo. Toplota se sprošca iz treh grelnih celic, globoko prodira v tkivo in lajša težave do 8 ur. Poleg aktivnih 8 ur, terapevtski obliži nudijo še obcutno olajšanje težav dodatnih 8-16 ur. Ko odpremo infra-rdece toplotne obliže, celice v stiku s kisikom dosežejo terapevtsko temperaturo v 10 minutah ali manj.

Sestavine:  Aktivno oglje, mikronizirano železo, natrijev klorid, natrijev tiosulfat, voda.

Kdaj uporabiti terapevtske infra-rdece obliže?

Terapevtske infra-rdece obliže se lahko uporablja pri vseh težavah v hrbtenici, ramenih, vratnem delu, sklepih (koleno, zapestje, komolec, kolki) in mišicah. Obliži se lahko uporabijo tudi pri menstrualnih težava in se jih lahko prilepi neposredno na kožo.

Navodila za uporabo

Terapevtski infra-rdeci obliž lahko uporabimo samo na cisti, nepoškodovani koži. Odprite embalažo in odstranite zašcitno folijo na koncih obliža. Prilepite ga neposredno na prizadeto mesto. Obliž lahko pustite na prizadetem mestu 8 ur. Po uporabi ga odstranite in zavrzite.

Opombe

Obliži se ne smejo uporabljati na podrocjih oteklin in modric. (Ce se pojavi oteklina – hladimo in po 48 urah lahko uporabimo toploto).

Hranite izven dosega otrok. Ne pogrevajte v mikrovalovni pecici. Izdelek je namenjen za enkratno uporabo.

Zastopnik: Thermoline, Bistriška cesta 7, 1230 Domžale

You've just added this product to the cart: