Eubos Haut Ruhe Zaščita pred soncem gel krema ZF 30, 50m

Eubos Haut Ruhe Zaščita pred soncem gel krema ZF 30 se zelo dobro razmaže, ima zelo visok zaščitni faktor (ZF 30 + UVA) in ščiti pred takojšnjimi in dolgoročnimi poškodbami kože, ki jih povzročajo UV-žarki.

Zaščita pred soncem

Namen uporabe: nega, sončenje

Oblika: gel, krema

Blagovna znamka: Eubos

Nensi: 1040973

SKU: 537632

15,83€

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14,25€

Specifikacije

Eubos Haut Ruhe Zaščita pred soncem gel krema ZF 30 se zelo dobro razmaže, ima zelo visok zaščitni faktor (ZF 30 + UVA) in ščiti pred takojšnjimi in dolgoročnimi poškodbami kože, ki jih povzročajo UV-žarki. Namenjena dnevni uporabi za obraz in nepokrite dele telesa. Vsebuje aktivni kompleks za zaščito celic in DNK.
Za občutljivo otroško kožo, tudi pri suhi in k nevrodermitisu nagnjeni koži. Namenjena tudi za zaščito kože pri odrasli osebi. Za predčasno zaščito in bolj zdravo kožo v kasnejših letih, preprečuje dolgoročne posledice.

Zaščita pred škodljivimi posledicami sevanjem UV-A in UV-B ima pri negi dojenčkov in otrok velik pomen: poškodbe, ki nastanejo v koži, se kopičijo in lahko v kasnejših letih povzročijo predčasno staranje kože, lahko pa vodijo tudi v resne probleme s kožo. Predvsem žarki UV-A so prisotni tudi pri oblačnem vremenu. Zaščita je namenjena tako otroški kot odrasli koži.

Pred zadrževanjem na prostem nanesite gel kremo v večji količini na obraz in odkrite dele telesa (na primer roke, noge …), po potrebi tudi večkrat, še posebej po vsakem kontaktu z vodo, zato da ohranimo zaščito.

Zaščitna gel krema z izbranimi visoko učinkovitimi organsko-kemijskimi filtri UV-A in UV-B skrbi za visoko UV-zaščito. Poleg zaščite gel krema tudi intenzivno neguje kožo. Celligent, multiaktivna kombinacija učinkovin rastlinskega izvora, aktivno pomaga pri zaščiti celic in DNK pred poškodbami zaradi prostih radikalov in UV-žarčenja, ščiti epidermalne matične celice (dokazano z in vitro raziskavami) in tako dopolnjuje delovanje UV-filtra. Pantenol in vitamin E izboljšata zmožnost kože, da ohranja vlago, delujeta protivnetno in pomirjata kožo. Z minerali bogat izvleček alg naredi zaščitni sloj, krepi naravno zaščito kože pred škodljivimi okoljskimi vplivi in ščiti pred izgubo vlage.

Tudi visoki zaščitni faktorji ne zaščitijo povsem pred UV-žarki. Izpostavljanju intenzivnemu opoldanskemu soncu se je treba izogniti. Dojenčke in majhne otroke je treba na splošno ščititi pred direktnim sončnim obsevanjem, najbolje z zaščitno obleko in visokim zaščitnim faktorjem (+25).

    Košarica
    Do prezplačne poštnine vam manjka še 50,00 EUR.
    Brezplačna poštnina nad 50€ (ne velja za nakup zdravil).
    Vaša košarica je praznaVrni se nazaj