BetaCold Plus prašek za pripravo napitka, 10 vrečk

BetaCold Plus prašek za pripravo napitka, 10 vrečk

14.99 

Prehransko dopolnilo BetaCold Plus prašek s sladili se uporablja za pripravo toplega ali hladnega napitka, ki deluje kot aktivator imunske obrambe.

Zaloga: Na zalogi Šifra: 493961
 • Opis

Opis

BetaCold Plus prašek s sladili se uporablja za pripravo toplega ali hladnega napitka, ki deluje kot aktivator imunske obrambe. Je dobrega in pristnega okusa po limonah in je klinično preizkušen.

Imunski sistem
Naš imunski sistem je izjemno natančen sistem, ki je razpreden po vsem telesu. Sestavljajo ga različni imunski organi in imunske celice. Ob vdoru virusa ali bakterije v telo se sproži odziv imunskega sistema. Pomembno je, da imunski sistem pravočasno najde in prepozna škodljiv virus ali bakterijo ter ga odstrani iz telesa. Pri tem mu lahko z uživanjem ustreznih snovi pomagamo tudi sami.

Kaj vsebuje BetaCold Plus?
Izdelek vsebuje skrbno izbrane sestavine: naraven bioaktiven Wellmune beta-glukan, zmes naravnih bioaktivnih polifenolov iz lubja kočevske bele jelke, imenovan Abigenol, ter 3 vitamine in 3 minerale. Prav tako vsebuje popolnoma naravni izvleček iz soka limon. Z eno vrečko zaužijete toliko soka, kot ga je v pol limone. Ne vsebuje glutena, laktoze, konzervansov, umetnih barvil ali arom, umetnih sladil in sladkorja.

Wellmune beta-glukan
Ključna bioaktivna sestavina v BetaCold Plus je naravni patentiran Wellmune beta-glukan iz lastniških kvasovk Saccharomyces cerevisiae. Wellmune beta-glukan se ne vsrka v kri in se v nespremenjeni obliki izloči iz vašega telesa. Delovati začne hitro – v 12 do 24 urah po zaužitju.

Abigenol – zmes naravnih bioaktivnih polifenolov iz lubja kočevske bele jelke
Polifenoli so zelo močni naravni antioksidanti, ki jih najdemo v posameznih rastlinah. Sodijo med nutriente v sledovih, ki jih moramo redno zaužiti s hrano. V Abigenolu, izvlečku lubja kočevske bele jelke, je delež polifenolov zelo visok.V izdelku BetaCold Plus so dodani 3 vitamini in 3 minerali: vitamin C iz acerola češnje, vitamina D3 in B6, od mineralov pa baker, cink ter selen.

Vloga vitaminov in mineralov

 • Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Prispeva tudi k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.
 • Vitamin D3 prispeva k delovanju imunskega sistema. Še posebej nepogrešljiv je za nas, ki živimo na severni polobli, kjer so jesenski in zimski dnevi zelo kratki in imamo manj sončnih dni. Zato se pogosto zgodi, da smo premalo izpostavljeni soncu in s tem tvorbi vitamina D3.
 • Vitamin B6 ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti, normalnemu psihološkemu delovanju in delovanju živčnega sistema.
 • Cink je element v sledovih, ki ima mnogo funkcij v telesu, med drugim ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, zaščiti celic pred oksidativnim stresom in delitvi celic.
 • Tudi minerala selen in baker imata vlogo pri delovanju imunskega sistema in zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Kdaj se priporoča jemanje BetaCold Plus:

 • takoj, ko začutite prve znake okužbe: utrujenost, slabotnost, pomanjkanje energije,
 • ko ste že prehlajeni,
 • pri hujših obolenjih, npr. pri gripi, bakterijskih okužbah,
 • ob zdravljenju z antibiotiki,
 • če traja prehlad dolgo časa in se ga ne morete znebiti.

Uporaba in odmerjanje
Odrasli in otroci od 12. leta starosti: jemljite 2 vrečki na dan prve tri dni, nato nadaljujte z 1 vrečko na dan.

Sestavine
sredstvo za povečanje prostornine; eritritol; maltodekstrin; Wellmune® (beta-glukan iz kvasovk Saccharomyces cerevisiae)); acerola (Malpighia punicifolia L.); sredstvo za uravnavanje kislosti: magnezijev hidroksid; sadni sok tit. 34% vitamina C; zgoščen sok limone; naravna aroma limone; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; sladilo: steviol glikozid; Abigenol (izvleček iz skorje bele jelke (Abies alba Mill.)); sredstvo za emulgiranje: beta-ciklodekstrin; sredstvo proti sprijemanju: silicijev dioksid; L-selenmetionin; bakrov glukonat; Ultrazin (cinkov oksid, preželatiniran rižev škrob iz Oryza sativa L.); sredstvo za emulgiranje: saharozni estri maščobnih kislin, sončnični lecitin; sredstvo za povečanje prostornine: trikalcijev fosfat (riževa moka); holekalciferol (vitamin D); piridoksin hidroklorid (vitamin B6)

Vsebnost

Bioaktivne sestavine na 1 vrečko % PDV* na 2 vrečki % PDV*
Wellmune® beta-glukan 250 mg 500 mg
Abigenol 30 mg 60 mg
Vitamin C 50 mg 62,5 100 mg 125
Cink 2 mg 20 4 40
Vitamin B6 1,4 mg 100 2,8 mg 200
Baker 1 mg 100 2 mg 200
Selen 55 mcg 100 110 mcg 200
Vitamin D3 10 mcg 200 20 mcg 400

*PDV – priporočen dnevni vnos

Opozorila
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.
Vsem s presajenimi organi in vsem, ki prejemajo imunosupresivno terapijo, se jemanje BetaCold Plus odsvetuje.
Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.
Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Shranjujte na suhem mestu pri temperaturi pod 25°C.
Shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred vlago in svetlobo.

 

You've just added this product to the cart: