Bachova esenca – vodna vijolica ali močvirska grebenika, 20 ml

Bachova esenca – vodna vijolica ali močvirska grebenika, 20 ml

15.62 

pretvorba čustvenega stanja: iz hladne odmaknjenost v srčno prijateljstvo

Zaloga: Na zalogi Šifra: 463230
  • Opis

Opis

Bachova esenca – vodna vijolica ali močvirska grebenika, 20 ml

 

Pretvorba čustvenega stanja:

iz hladne odmaknjenost v srčno prijateljstvo

 

Opis:

Za tiste, ki so – zdravi ali bolni – radi sami. To so mirni ljudje, ki se neslišno premikajo, malo  govorijo in tisto malo, kar povedo, povedo mirno. Zelo samostojni, sposobni in samozadostni. Zelo neodvisni od mnenja drugih. Gredo po svoji lastni poti, vzdržujejo distanco in pustijo druge pri miru. Pogosto so to pametni in nadarjeni ljudje. Njihova mirnost in njihov notranji mir sta lahko blagoslov za druge.

 

Vodna vijolica ali močvirska grebenika latinsko: Hottonia palustris 

Angleško: Water Violet 

 

Odmerjanje:

Predlog za pripravo

RAZTOPINA V KOZARCU (uporabiti v kratkem času):
2 kapljici izbranih esenc (oz. 4 RESCUE kapljice) kanite v kozarec vode in pijte po požirkih. Ponavljajte po potrebi.


RAZTOPINA V STEKLENIČKI (uporabno dalj časa):
izberite največ 7 esenc.
Kanite 2 kapljici vsake esence (oz. 4 RESCUE kapljice) v 30 ml stekleničko. Stekleničko napolnite z negazirano mineralno vodo, ki ji dodate eno čajno žličko sadnega kisa ali alkohola (npr. konjaka), ki služi kot naravni konzervans.

Mešanico cvetnih kapljic (ne več kot 7 esenc) oz. posamezne esence jemljemo peroralno, če to ni možno, pa jih nanašamo na ustnice, dlesni, sence, mečave, za ušesa, na zapestje.

 

Pri peroralnem jemanju 2 kapljici izbrane cvetne esence nanesemo direktno na jezik ali pa ju kanemo v kozarec vode, ki jo pijemo po požirkih.

Če bomo mešanico jemali dlje časa, pripravimo stekleničko z vodno raztopino cvetnih kapljic: v prazno 30-mililitrsko stekleničko s kapalko natočimo vodo, dodamo po 2 kapljici izbrane cvetne esence (ne več kot sedem cvetnih esenc) in jedilno žličko alkohola ali sadnega kisa ali glicerola za obstojnost. Jemljemo 4 kapljice cvetne mešanice po potrebi oziroma štirikrat dnevno (zjutraj na tešče, okoli 12. ure, 17. ure in tik pred spanjem); vsebina stekleničke ob opisanem priporočilu odmerjanja navadno zadostuje za mesečno uporabo.

 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! 

 

You've just added this product to the cart: