Bachova esenca – lesnika ali divja jablana, 20 ml

Bachova esenca – lesnika ali divja jablana, 20 ml

15.62 

pretvorba čustvenega stanja: iz stresne urejenosti v popolno prijetnost

Zaloga: Na zalogi Šifra: 463230
  • Opis

Opis

Bachova esenca – lesnika ali divja jablana, 20 ml

 

Pretvorba čustvenega stanja:

iz stresne urejenosti v popolno prijetnost

 

Opis:

To je zdravilo, ki služi za očiščenje. Pomaga tistim, ki se ne morejo znebiti občutka, da so nečisti.
Pogosto gre pri tem za kaj na videz malo pomembnega. Včasih pa gre lahko za resno bolezen. A je ta skoraj neopažena v primerjavi s problemom, da se počuti človek nečistega.
V obeh primerih gre za ljudi, ki si prestrašeno prizadevajo, da bi se osvobodili stvari, ki obvladuje vse njihovo mišljenje. Da, njim se zdi le-ta tako pomembna, da si na vsak način želijo, osvoboditi se je.
Taki ljudje obupajo, če zdravljenje ne pomaga.
S svojo očiščujočo močjo čisti to zdravilo rane, za katere bolnik misli, da so vanje prodrle strupene snovi, ki bi jih bilo treba odstraniti.

 

Lesnika ali divja jablana latinsko: Malus pumila 

Angleško: Crab Apple 

 

Odmerjanje:

Predlog za pripravo

RAZTOPINA V KOZARCU (uporabiti v kratkem času):
2 kapljici izbranih esenc (oz. 4 RESCUE kapljice) kanite v kozarec vode in pijte po požirkih. Ponavljajte po potrebi.


RAZTOPINA V STEKLENIČKI (uporabno dalj časa):
izberite največ 7 esenc.
Kanite 2 kapljici vsake esence (oz. 4 RESCUE kapljice) v 30 ml stekleničko. Stekleničko napolnite z negazirano mineralno vodo, ki ji dodate eno čajno žličko sadnega kisa ali alkohola (npr. konjaka), ki služi kot naravni konzervans.

Mešanico cvetnih kapljic (ne več kot 7 esenc) oz. posamezne esence jemljemo peroralno, če to ni možno, pa jih nanašamo na ustnice, dlesni, sence, mečave, za ušesa, na zapestje.

 

Pri peroralnem jemanju 2 kapljici izbrane cvetne esence nanesemo direktno na jezik ali pa ju kanemo v kozarec vode, ki jo pijemo po požirkih.

Če bomo mešanico jemali dlje časa, pripravimo stekleničko z vodno raztopino cvetnih kapljic: v prazno 30-mililitrsko stekleničko s kapalko natočimo vodo, dodamo po 2 kapljici izbrane cvetne esence (ne več kot sedem cvetnih esenc) in jedilno žličko alkohola ali sadnega kisa ali glicerola za obstojnost. Jemljemo 4 kapljice cvetne mešanice po potrebi oziroma štirikrat dnevno (zjutraj na tešče, okoli 12. ure, 17. ure in tik pred spanjem); vsebina stekleničke ob opisanem priporočilu odmerjanja navadno zadostuje za mesečno uporabo.

 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! 

 

You've just added this product to the cart: