Bachova esenca – hrast, 20 ml

Bachova esenca – hrast, 20 ml

15.62 

pretvorba čustvenega stanja: iz preobremenjenosti v lahkotnost

Zaloga: Na zalogi Šifra: 463230
  • Opis

Opis

Bachova esenca – hrast, 20 ml

 

Pretvorba čustvenega stanja:

iz preobremenjenosti v lahkotnost

 

Opis:

Za tiste, ki si v primeru bolezni zelo prizadevajo, da bi hitro ozdraveli. Ti ljudje se ravno tako močno in vztrajno borijo, ko gre za izpolnjevanje njihovih vsakodnevnih dolžnosti. Ne odnehajo in preizkusijo drugo za drugim sredstva in možnosti, da bi spet obvladali položaj. To počno tudi še potem, ko je njihov položaj videti brezupen.
Ne odnehajo. Tako so sami s sabo pogosto nezadovoljni, če jim bolezen ali druge težave preprečijo, da bi izpolnili svoje dolžnosti, ali pa če niso sposobni, da bi drugim pomagali.
To so pogumni ljudje, ki se ubadajo z velikimi težavami, ne da bi pri tem izgubili upanje ali se vdali.

 

Hrast latinsko: Quercus robur 

Angleško: Oak

 

Odmerjanje:

Predlog za pripravo

RAZTOPINA V KOZARCU (uporabiti v kratkem času):
2 kapljici izbranih esenc (oz. 4 RESCUE kapljice) kanite v kozarec vode in pijte po požirkih. Ponavljajte po potrebi.


RAZTOPINA V STEKLENIČKI (uporabno dalj časa):
izberite največ 7 esenc.
Kanite 2 kapljici vsake esence (oz. 4 RESCUE kapljice) v 30 ml stekleničko. Stekleničko napolnite z negazirano mineralno vodo, ki ji dodate eno čajno žličko sadnega kisa ali alkohola (npr. konjaka), ki služi kot naravni konzervans.

Mešanico cvetnih kapljic (ne več kot 7 esenc) oz. posamezne esence jemljemo peroralno, če to ni možno, pa jih nanašamo na ustnice, dlesni, sence, mečave, za ušesa, na zapestje.

 

Pri peroralnem jemanju 2 kapljici izbrane cvetne esence nanesemo direktno na jezik ali pa ju kanemo v kozarec vode, ki jo pijemo po požirkih.

Če bomo mešanico jemali dlje časa, pripravimo stekleničko z vodno raztopino cvetnih kapljic: v prazno 30-mililitrsko stekleničko s kapalko natočimo vodo, dodamo po 2 kapljici izbrane cvetne esence (ne več kot sedem cvetnih esenc) in jedilno žličko alkohola ali sadnega kisa ali glicerola za obstojnost. Jemljemo 4 kapljice cvetne mešanice po potrebi oziroma štirikrat dnevno (zjutraj na tešče, okoli 12. ure, 17. ure in tik pred spanjem); vsebina stekleničke ob opisanem priporočilu odmerjanja navadno zadostuje za mesečno uporabo.

 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! 

 

You've just added this product to the cart: