Intenziven dodatek vlage: novi Eucerin Hyaluron-Filler vlažilni booster

Intenziven dodatek vlage: novi Eucerin Hyaluron-Filler vlažilni booster

Novi Eucerin Hyaluron-Filler vlažilni booster vsebuje obilo hialuronske kisline, ki takoj navlaži kožo in jo oskrbi z intenzivno vlago za 24 ur. Izjemno lahek gel obenem osveži kožo.

Za zdrav videz in sijočo polt je ključno, da koža ostane navlažena. Poškodovana bariera kože omogoča izhlapevanje vode, kar povzroči dehidracijo, ki privede do suhe kože in drobnih linij ali celo gub. Bariero lahko poškodujejo številni dejavniki, kot so pogosto umivanje, čezmerna izpostavljenost sončni svetlobi, suh, ogrevan zrak v prostorih ali preprosto staranje. Zato je obvezen učinkovit vlažilni izdelek, ki koži zagotovi vse potrebne esencialne sestavine, da ostane navlažena. Bogate kreme za obraz pa lahko na površini kože pustijo masten ali lepljiv občutek, saj jih koža ne vpije v celoti.

Novi Eucerin Hyaluron-Filler vlažilni booster vas aktivno oskrbi z intenzivno vlago v lahki teksturi gela, ki se hitro vpije, ne da bi preobremenil kožo. Izjemno lahka formula gela poskrbi za svež občutek na koži in zagotovi dolgotrajno navlaženost. Vsebuje samo 11 sestavin, zato na kožo nanesete zgolj visoko koncentracijo aktivnih sestavin, in sicer hialuronske kisline, ki ima v tem izdelku trikrat večjo koncentracijo*. Formula nudi intenzivno dodatno vlaženje kože in pomaga zmanjšati drobne linije, tako da napne kožo od znotraj. Hialuronska kislina je že dolgo preizkušena in učinkovita sestavina v dermokozmetiki in kot ena izmed koži lastnih snovi ponuja celo vrsto učinkov: ohranja raven vlage v koži, saj privlači in veže vodo.

Učinkovita, izjemno lahka tekstura gela za vse tipe kože

Eucerin Hyaluron-Filler vlažilni booster je primeren za vsakodnevno uporabo in vse tipe kože, vključno z občutljivo kožo. Omogoča preprost nanos in se hitro vpije, na koži pa pusti svež in nemasten občutek. Prozorna formula je obogatena z aktivnimi sestavinami, ki vašo žejno kožo oskrbijo z dolgotrajno vlago, ki traja do 24 ur. Cvetlični vonj poudari čutno doživetje osvežujočega vlaženja.

»Skrivnost učinkovitosti vlažilnega boosterja je kombinacija zelo koncentriranih srednje- in kratkoverižne hialuronske kisline,« razlaga Anne-Marie van Geloven, višja vodja medicinskega oddelka pri znamki Eucerin. »Različica s srednje dolgo verigo ostane na površini kože, kjer pritegne in veže vodo. Kratkoverižna različica pa prodre globlje v povrhnjico. Tako z vlago učinkovito zapolni kožo od znotraj, da zmanjša prve znake staranja kože,« pravi strokovnjakinja za dermokozmetiko. 

Vsakodnevna uporaba za ponovno navlaženo, svežo in sijočo kožo

Eucerin Hyaluron-Filler vlažilni booster je najbolje uporabljati vsak dan kot drugi korak redne nege obraza, takoj po čiščenju in pred negovalnim izdelkom. Koža je takoj navlažena in osvežena z vlažilnim učinkom, ki traja ves dan. Nelepljiva tekstura zagotavlja, da je Eucerin Hyaluron-Filler vlažilni booster primeren tudi kot podlaga za ličila. Za zaščito kože pred poškodbami zaradi sonca in fotostaranjem priporočamo, da podnevi uporabljate našo Hyaluron-Filler dnevno kremo ZF 15 ali 30. Če imate posebej suho ali izsušeno kožo, po nanosu vlažilnega boosterja uporabite našo hranilno Hyaluron-Filler nočno kremo.

  • Izjemno učinkovit: vlaži kožo in zapolni drobne linije
  • Za svež občutek na koži in dolgotrajno navlaženost

O liniji Hyaluron-Filler

S staranjem kože se raven naravno prisotne hialuronske kisline zmanjša, zato se začnejo pojavljati linije na površini kože in globlje gube. 
Večina izdelkov v klinično preizkušeni liniji Eucerin Hyaluron-Filler vsebuje kombinacijo hialuronske kisline z majhno in veliko molekulsko maso ter glicin saponin, snov, ki dokazano spodbuja koži lastno tvorbo hialuronske kisline. Za potrošnice, ki jih najbolj motijo linije in gube, so izdelki Eucerin Hyaluron-Filler prava izbira, saj učinkovito zapolnijo gube, koža pa jih zelo dobro prenaša. Hyaluron-Filler vlažilni booster dopolnjuje uspešno linijo izdelkov Hyaluron-Filler s prvo izjemno lahko teksturo gela znamke Eucerin, ki zagotavlja svež občutek na koži s takojšnjim in dolgotrajnim vlaženjem.

* Trikrat večja koncentracija v primerjavi z Eucerin Hyaluron-Filler CC kremo

http://www.beiersdorf.com

Pustite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *