Gengigel Baby, gel za dlesni, 15 ml

Gengigel Baby, gel za dlesni, 15 ml

Gengigel, pršilo za dlesni, 50 ml

Gengigel, pršilo za dlesni, 50 ml

Gengigel, gel za dlesni, 20 ml

lajšanje simptomov vnetnih stanj dlesni

11,30 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
513385_1

Gengigel, gel za dlesni, 20 ml

Vsebuje hialuronsko kislino visoke molekulske mase (HMW) v obliki natrijevega hialuronata. Hialuronska kislina je pridobljena po biotehnološkem postopku, ki zagotavlja visoko stopnjo čistosti.

Hialuronska kislina je naravna snov, ki predstavlja fiziološki sestavni del vezivnega tkiva, še posebno dlesni, in tako omogoča regeneracijo tkiv in lajšanje oteklin ter deluje protivnetno.

V normalnih razmerah se hialuronska kislina razporedi izredno selektivno, koncentrira se predvsem v zunanjih celičnih slojih dlesni, s čimer ustvari neke vrste pregrado na dlesni in s tem ščiti in pomaga vzdrževati trdnost zob.

 

Kdaj uporabiti

Vnetna stanja (gingivitis, krvavitev, retrakcija dlesni, žepki v dlesnih), travmatična stanja (še posebej ustne razjede, rane, povzročene z odstranljivimi protezami in ortodontskimi pripomočki, čiščenje, abrazija, puljenje zob, po kirurških posegih itd.) in bolezenska stanja, kjer ustna sluznica potrebuje zvišano koncentracijo hialuronske kisline.

 

Odmerjanje

Po temeljiti ustni higieni (čiščenje oziroma spiranje zob po glavnih obrokih) nanesite Gengigel na prizadeta mesta, tri do petkrat na dan. Priporoča se neprekinjena uporaba tri do štiri tedne, dokler ne izginejo vsi bolezenski znaki.

Priporočljivo je, da 30 minut po nanosu ne jeste ali pijete.

 

Plast gela enakomerno nanesite na dlesen in ga s čistimi prsti rahlo vmasirajte.

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Gengigel, gel za dlesni, 20 ml