New Nordic, Dida, 90 tablet

New Nordic, Dida, 90 tablet

A. Vogel Molkosan, 200 ml

A. Vogel Molkosan, 200 ml

Granozym, 16 tablet za lizanje

Granozym, prehransko dopolnilo s sladkorjem, prijetnega okusa z rastlinskim večencimskim kompleksom. Naravni encimi ananasa, papaje in fermentirane pšenice. Tablete za lizanje.

9,68 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
220906_1

Granozym, prehransko dopolnilo s sladkorjem, prijetnega okusa z rastlinskim večencimskim kompleksom. Naravni encimi ananasa, papaje in fermentirane pšenice.

Ananas je eden najbolj priljubljenih tropskih sadežev. Vsebuje encim bromelin, ki je zelo podoben papainu iz papaje. Oba sadeža sta zaradi dobrega okusa in bogate vsebnosti encimov zelo cenjena tudi v kulinariki. Fermentirana pšenica prav tako prispeva številne encime, ki dopolnjujejo pestro encimsko kombinacijo v tabletah Granozym.
Tablete Granozym uživajte pred obilnejšim obrokom (praznovanja, službena kosila) ali ob hrani, ki je niste vajeni, na primer na potovanjih.

Sestavine: trsni sladkor, zelenjavni sok v prahu z naravno aromo, rastlinski večencimski kompleks iz ananasa, papaje in fermentirane pšenice, ki vsebuje laktozo, kislina: citronska kislina, sredstvo proti sprijemanju: magnezijeve soli maščobnih kislin.

Sestava:v 1 tabletiv 3 tabletah
encimski kompleks 150 mg 450 mg

Uporaba in odmerjanje: Svetujemo, da na dan zaužijete eno do tri tablete pred jedjo ali po jedi, po potrebi pa lahko tudi med jedjo. Tableto v ustih počasi raztopite z lizanjem.

Shranjevanje: Tablete shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščitene pred vlago in svetlobo.
Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Za zdravje sta izjemno pomembna raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja.

Proizvedeno v EU. GrandeVita, d. o. o., Jalnova ulica 49, 1000 Ljubljana, www.grandevita.si, v sodelovanju z dr. Grandel GmbH, Nemčija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:Granozym, 16 tablet za lizanje