Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki na strežniku prepoznajo vaš računalnik.
Naloženi piškotki uporabniku omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo. Z njihovo
pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani in voditi napredne
oglaševalske kampanje. Piškotki tudi omogočajo, da se vam na spletno stran ni
treba vedno znova logirati, hkrati pa skrbijo za nemotene bančne transakcije in spletne nakupe.

Se strinjam!

Novosti

Vse novosti

Akcije

Trenutno ni večjih ugodnosti

Košarica  

Ni izdelkov

0,00 € Dostava
0,00 € Davek:
0,00 € Skupna cena

z DDV

Košarica Na blagajno

Pred uporabo natančno preberite navodilo! O tveganju in neželenih učinkih se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti.
Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Statusi naročil

1. Naročilo prejeto 

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo prejeto. Kupcu so v svojem računu vedno dostopni podrobni podatki o statusu in vsebini naročila.

 

2. Naročilo potrjeno 

 

Spletna Lekarna Plavž (lekarna-plavz.com) naročilo pregleda, preveri ustrezno dobavljivost izdelkov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Lekarna Plavž lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja ustreznosti dobave kontaktira kupca. Pri dobavi izdelkov , ki ga Lekarna Plavž nima na zalogi v lastnem skladišču, je Lekarna Plavž vezana na dobavo s strani dobavitelja. Prek elektronske pošte Lekarna Plavž obvešča o dostopnih podatkih v zvezi z dobavo izdelkov. Če je dobavna doba zelo dolga in kupec ne želi čakati, lahko kupec to sporoči Lekarni Plavž, ki bo izdelek odstranila iz naročila in vrnila kupcu vplačana sredstva, ostale artikle iz naročila pa po izbiri kupca dobavila oziroma celotno naročilo stornirala. Če dobavitelj Lekarni Plavž ne potrdi dobavljivosti naročenih artiklov najkasneje do izteka treh mesecev od dneva oddaje naročila, lahko Lekarna Plavž naročilo kupca zavrne iz razloga, nerazpoložljivosti izdelkov. Z dnem zavrnitve naročilo kupca preneha veljati. Lekarna Plavž ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave izdelkov.

 

3. Naročilo poslano 

 

Lekarna Plavž v dogovorjenem roku izdelke pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Lekarna Plavž v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o možnosti odstopa od pogodbe, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe. 

V primeru, da se kupec odloči za preklic naročila, mora o tem nemudoma obvestiti Lekarno Plavž na telefonsko številko (04) 5865 850 ali preko e-maila spletna@lekarna-plavz.com. V primeru, da je naročilo že odpremljeno, pošiljko kupec zavrne oziroma ne prevzame. V primeru osebnega prevzema (ko je pošiljka pripravljena za prevzem), kupec prav tako svojo željo po preklicu naročila sporoči preko zgoraj omenjene telefonske številke ali e-maila.

 

naročilo stornirano


Status označuje, da je bilo naročilo preklicano oziroma stornirano. 

 

vračila blaga (tehnično blago)

 

Kupec ima možnost vračila blaga preko svojega profila. Ob kliku na naročilo, ki je bilo že poslano, ima možnost ustvariti vračilo s klikom na izdelke, ki jih želi vrniti. Tako vračilo pridobi status:

 

1. Čaka na potrditev s strani Lekarne Plavž


Status sporoči Lekarni Plavž zahtevo za vračilo blaga. Ko Lekarna Plavž pregleda vračilo , ga potrdi ali zavrne. V izogib nesporazumom vam svetujemo, da preden vrnete paket, počakate na potrdilo statusa za vračilo. Vračilo je izključno nedotaknjena embalaža in neodprto pakiranje.

Pred potrditvijo statusa za vračilo, Lekarna Plavž lahko odstrani iz zahtevka izdelke, ki niso primerni za vračilo in ohrani tiste, ki jih lahko vrnete. V takem primeru lahko vrnete le potrjene izdelke.


2. Pošljite paket


Status pove, da paket lahko vrnete v Lekarno Plavž. V kolikor bo ustrezal za vračilo, zgoraj navedenim pogojem, bo ustreznost potrjena s statusom pošiljke.


3. Paket smo prejeli


Status pove, da je paket prispel v našo poslovalnico in čaka na pregled.


4. Vračilo potrjeno/odobreno


Status vam pove, da je vračilo odobreno in bodo sredstva nakazana na vaš TRR račun. V tem primeru sporočite številko transakcijskega računa preko elektronske pošte naspletna@lekarna-plavz.com.


5. Vračilo ni možno/zavrnjeno


Status pove, da je bilo vračilo neprimerno vrnjeno oziroma zahtevek za vračilo ni možen. Oziroma izdelki ne ustrezajo vračilu.